Back to Question Center
0

Com tenir èxit a la recerca d'Amazon a la recerca de les millors paraules clau del venedor?

1 answers:

Malauradament, no hi ha cap guia definitiva ni cap pla d'acció pas a pas que pugui garantir que les vostres fitxes de producte es mostrin bé a la cerca d'Amazon per a les ofertes més venudes. Amb milions de compradors actius, milers d'ofertes de productes i el seu sofisticat algoritme de classificació de cerca, Amazon és un lloc molt competitiu per vendre. I aquí és quan entra en joc l'optimització de la fitxa de producte - protocolos de seguridad ssl console. Vull dir que amb una bona llista de paraules clau amb millors resultats, podeu pujar fàcilment a la part superior de la cerca d'Amazon per a les ofertes de venedor rellevants. Però, com trobar les millors paraules clau amb els majors volums de cerca i, encara, una menor competència? A continuació us mostraré una breu instrucció per fer les coses molt més fàcils, almenys les relacionades amb la recerca de paraules clau a Amazon.

Trobeu paraules clau de llavors

Si no sabeu exactament quines paraules clau principals voleu utilitzar per a les vostres fitxes de producte a Amazon, aquí teniu el punt de partida. El primer que cal fer és localitzar paraules clau de llavors. Vull dir que quan ja teniu un producte a la venda, és hora d'identificar els volums de cerca bàsics, en línia amb obtenir una gran imatge de les frases de cerca de cua llarga que utilitzen els compradors en directe. Recomano utilitzar el Planificador de paraules clau de Google com la solució inicial per a començar a comprendre de manera instantània les regles del joc que voleu guanyar amb la cerca d'Amazon per a les ofertes més venudes.

Pull Together Idees de paraules clau

El següent pas és reunir idees de paraules clau a partir de dues fonts principals: les preferències de cerca del comprador real, així com les paraules clau de rendiment més alt i les combinacions de cua llarga utilitzades amb èxit per els vostres competidors. Aquí és quan entren en joc les eines de recerca i seguiment de paraules clau d'Amazon. Afortunadament, hi ha moltes opcions diferents (és a dir, eines especials, plataformes en línia o extensions de navegador) disponibles a la web. Pel que fa a mi, recomano realitzar una investigació competitiva, acompanyada d'una anàlisi en profunditat de les preferències del comprador real utilitzant una de les següents eines dissenyades per avaluar la recerca d'Amazon per a les oportunitats de paraules clau de més venedor: KeywordInspector, Scope, JungleScout o AMZ complet Kit d'eines del rastrejador.

Analitzeu les mètriques clau - i heu acabat

No és d'estranyar que estigui fent el camí a través de les milers d'idees de paraules clau diferents que semblen potencialment guanyador. Però, com donar-vos comentaris realment digne d'uns altres definitivament menys raonables? A continuació, us mostrem les mètriques clau per convertir la vostra llista principal d'idees de paraules clau en un breu conjunt d'accions pràctiques:

  • Volum de cerques : simplement, el volum de cerca de paraules clau mostra el popular és a tot el món. Vull dir que, a part del mercat de Amazon, el volum global de cerca ens dóna una àmplia comprensió de la popularitat de les paraules clau a la cerca de Google entre els compradors en directe.
  • Clics : us ajudarà a comprendre el potencial real de generació de trànsit d'una sola paraula clau. O viceversa, coneixent el percentatge de clics o el trànsit dels competidors de nínxol o categoria més propers, podeu agafar fàcilment algunes paraules clau valuoses ja que mostren els millors resultats a Amazon.
  • Complexitat de paraules clau : consideri la dificultat de llarg i classificació per a cada paraula clau o frase de cua llarga abans d'executar l'optimització de la fitxa de producte per a cadascun. Vull dir que el més desafiant aquí és trobar un equilibri de paraules clau saludables entre el seu valor comercial i la dificultat de classificació. I recordeu, apunta a localitzar les paraules clau que més probablement seran utilitzades per persones reals, no per motors de cerca.
December 6, 2017