Back to Question Center
0

Semalt explica què és el rastreig web

1 answers:

El rascatge web és el procés d'extreure grans volums de dades de diferents llocs web utilitzant una eina anomenada rascador del lloc web . Les dades extretes es poden desar en una carpeta designada o en qualsevol altra ubicació. També es pot desar en una base de dades en un format de taula o full de càlcul.

El contingut de la majoria dels llocs web només es pot veure utilitzant un navegador web - reviews on tag heuer grand carrera. No podeu desar una còpia per al vostre ús personal. L'única opció és copiar el contingut manualment i enganxar-lo en un altre lloc. A més de ser tediós i frustrant, és també molt de temps. Imagina que has de copiar tot el contingut d'un lloc web de 200 pàgines. Prendrà una gran quantitat de temps!

No obstant això, el raspat web és el mètode que pot automatitzar aquest procés. En lloc de la còpia manual, el programari de raspat web o el rascador del lloc farà el treball en molt poc temps. Et estalviarà molt de dolor, esforços i temps.

El programari té la capacitat de raspar diferents elements de dades de diverses pàgines web de diferents llocs web per la vostra sol·licitud. Actualment, hi ha dos tipus principals de raspadors de llocs web. propòsit específic o llocs web. D'altra banda, hi ha raspadors generals que es poden configurar per treballar amb qualsevol lloc web. Sigui el que trieu, només cal que feu clic a un únic botó per extreure i guardar algunes dades a l'ordinador local. 3)

A causa del fet que el cost del programari personalitzat és bastant alt, molta gent prefereix utilitzar un programari genèric de raspat a la xarxa, però aquests tenen els seus desavantatges. Són molt difícils de configurar i utilitzar , especialment per a usuaris no tècnics i sovint són difícils d'aprendre.

Aquí és on WebHarvy és útil. Es va desenvolupar per fer front a les dificultats que es produeixen quan s'utilitza la majoria dels raspadors de llocs web genèrics. ofereix una interfície intuïtiva, puntual i clicada as. Amb WebHarvy, l'extracció de dades des de qualsevol lloc web és qüestió d'uns minuts.

L'eina inclou un clip de vídeo que mostra el fàcil que es pot configurar i utilitzar per a les necessitats d'extracció de dades. Després de veure el vídeo, aprendràs la senzillesa de la seva interfície de punt i clic. El que realment es destaca és que no requereix cap codificació per configurar-la. Es pot configurar per esborrar les dades de qualsevol lloc web amb uns quants clics del ratolí. Per seleccionar les dades que s'han de rebutjar, només cal que apunteu el ratolí als elements de dades. Per avaluar-lo, podeu provar la versió d'avaluació, i també podeu veure la demostració de vídeo.

Raons per les quals hauríeu d'intentar WebHarvy:

  • Sigui un raspador de dades genèric, és més barat que els formats personalitzats
  • No requereix codi per a la configuració i l'ús ( 33)
  • És molt fàcil d'usar fins i tot per a un usuari no tècnic
  • . Inclou una versió d'avaluació i una demostració de vídeo

December 6, 2017