Back to Question Center
0

Què és un lloc de raspall? - La resposta Semalt

1 answers:

Un lloc de rascades és el lloc web que copia el contingut d'altres blocs i llocs web que utilitzen algunes tècniques de raspat web. Aquest contingut es reflecteix amb l'objectiu de generar ingressos, ja sigui per publicitat o per la venda de dades d'usuari. Diversos llocs de rascades difereixen de formularis i tipus, que van des de llocs web de contingut brossa fins a l'agregació de preus i punts de venda a Internet.

Diferents motors de cerca, especialment Google, es poden considerar com els llocs de rascades - fidelity turn here commercial. Recullen continguts de diversos llocs web, deseu-los en una base de dades, index i presenten el contingut extret o retallat als usuaris a Internet. De fet, la majoria del contingut rastrejat o extret pels motors de cerca ha estat protegit per drets d'autor.

Realitzat per a la publicitat:

Alguns dels llocs de rascador es creen per guanyar diners en línia amb diferents programes publicitaris. En aquestes circumstàncies, se'ls nomena com a llocs web fabricats per a AdSense o MFA. El terme despectiu es refereix als llocs que no tenen cap valor de canvi esperen atraure, atreure i atraure els visitants als llocs web especificats per obtenir clics a la publicitat. Els llocs web i blocs Made for AdSense es consideren com el potent motor de cerca de correu brossa. Ells dilueixen els resultats de cerca amb els resultats menys satisfactoris. Alguns llocs de rascador es coneixen per enllaçar a altres llocs web i tenen com a objectiu millorar el rànquing dels motors de cerca a través de les xarxes de blocs privats..Abans que Google actualitzés els seus algoritmes de cerca, els diferents tipus de llocs de rascadors solien ser famosos entre els experts en barret negre i els venedors de SEO. Utilitzaven aquesta informació per a la distribució de correu brossa i es feien diverses funcions.

Legalitat:

Es desconeix que els llocs de raspat violen les lleis de copyright. Encara que el contingut dels llocs de codi obert és la violació de drets d'autor, si es fa de la manera que no respecti cap llicència. Per exemple, la Llicència de Documentació Lliure de GNU i les llicències de Creative Commons ShareAlike es van utilitzar a Wikipedia i va exigir que el reeditor de Wikipedia hagués d'informar els lectors que el contingut era copiat de l'enciclopèdia.

Tècniques:

Les tècniques o mètodes en què es dirigeixen els llocs web rascadors varien d'una font a una altra. Per exemple, els llocs web amb la gran quantitat de dades o continguts, com ara electrònica de consum, aerolínies i botigues departamentals, poden ser rutinàries per als competidors. Els seus competidors volen mantenir-se informats sobre els preus actuals i els valors de mercat d'una marca. Un altre tipus de rascador treu fragments i el text dels llocs que es classifiquen per a paraules clau específiques. Tendeixen a millorar el seu rang a la pàgina de resultats del motor de cerca (SERP) i a distància en les files de la pàgina web original. Els canals RSS també són vulnerables als raspadors. Els raspadors solen associar-se a les granges d'enllaços i es perceben quan un lloc rascador es vincula al mateix lloc web una vegada i una altra.

Segrestos de domini:

Els programadors que havien creat llocs de rascades poden comprar els dominis caducats per tornar-los a utilitzar per a propòsits de SEO. Aquesta pràctica permet als experts de SEO utilitzar tots els enllaços de retorn d'aquest nom de domini. Alguns dels spammers intenten relacionar els temes dels llocs caducats i / o copiar el contingut complet d'Internet Archive, mantenint l'autenticitat i la visibilitat d'aquest lloc. Els serveis d'allotjament sovint proporcionen la facilitat per trobar els noms d'un domini expirat, i els pirates informàtics o els spammers utilitzen aquesta informació per desenvolupar els seus propis llocs web.

December 6, 2017