Back to Question Center
0

Semalt defineix les grans eines per extreure textos des de documents HTML

1 answers:

El text en un document HTML és un tipus de contingut específic situat entre diferents Etiquetes HTML ( ,,,). Hi ha diversos programes integrals i potents que poden ajudar a recollir tot tipus de dades, inclosos textos, imatges i enllaços. A més, qualsevol dada extreta es pot convertir en un format estructurat i fàcil d'utilitzar. A més, no cal que conegueu cap codi, ja que aquestes eines són bones per a qualsevol persona que no tingui cap habilitat de codificació o experiència.

1. Import.io:

Import.io és una de les millors, més populars i útils eines que poden funcionar en el mode màgic. L'eina és molt popular a causa de la seva interfície fàcil d'usar. Usant Import.io, podeu assenyalar l'URL i el programa es tallarà i us donarà la informació. Presenta el contingut en forma de taula i inclou diverses opcions de pre-càrrega. Les dades es poden descarregar en forma de JSON o es poden guardar directament al vostre disc dur.

2. Octoparse:

Octoparse extreu tot tipus de dades, l'organitza de forma estructurada i us ajuda a diferenciar entre les dades no estructurades i estructurades. Només heu de dir al programa què fer i com extreure les dades tant en profunditat com a l'amplada. Agafa les dades de text que es componen de cadenes. Aquest programa no és compatible amb fitxers de text, vídeos, clips d'àudio i imatges.

3. Uipath:

Amb Uipath, és fàcil automatitzar els botons de farciment, navegació i clic de forma. És un extractor web impressionant, ràpid, senzill i flexible que ajuda a recollir informació útil de documents HTML. pot guardar les dades en forma d'HTML, JSON i Silverlight. A més, pot entrenar aquest programa per emular accions humanes de diferents complexitats.

4. Kimono: ( 16)

Kimono treballa amb rascades de notícies i preus, una eina precisa i avançada per extreure text dels documents HTML. En general, Kimono pot extreure diversos formularis de dades.

5. Rasqueta de pantalla:

Scraper de pantalla és una altra eina d'extracció de dades útil, que pot proporcionar dades netes i netes, així com afrontar dificultats relacionades amb l'ordenació de dades. Tanmateix, requereix algunes habilitats de programació per funcionar sense problemes. poc car i la seva versió gratuïta té una quantitat limitada d'opcions i funcions.

6. Scrapy :

Scrapy és un dels rastres web més potents, de gamma alta i sorprenents i d'extracció de dades. S'utilitza per rastrejar diversos llocs i pot extreure dades estructurades i no estructurades per als vostres requisits. Ajuda a controlar i automatitzar la qualitat de les dades, garantint que obtingueu els millors resultats per al vostre negoci en línia.

7. Scraper Wiki:

Igual que altres programes similars, Scraper Wiki ve amb nombroses opcions. No necessiteu cap habilitat de codificació per obtenir els millors resultats d'aquest programa. Podeu extreure no només pàgines web normals, sinó també tota la Viquipèdia amb Scraper Wiki. És compatible amb PHP, Python i Ruby.

Amb sort, heu trobat alguna cosa que val la pena en aquesta llista i us recomanem que compartiu aquestes eines amb els vostres amics Source .

December 6, 2017