Back to Question Center
0

Semalt: 10 funcions absolutament impressionants de FMiner, una potent eina de raspat de la web

1 answers:

FMiner és una eina poderosa i útil per fer rascades de llocs web, extracció de dades, rastreig o indexació web, rascades de pantalla i suport de macros per als usuaris de Mac OS X i Windows. Aquest programa fàcil d'utilitzar combina característiques de primer nivell i un disseny visual intuïtiu.

Ja sigui que heu d'indexar diverses pàgines web o haver de dur a terme un sofisticat projecte d'extracció de dades que requereix la llista de servidors proxy i la línia de comandaments Ajax, FMiner és la millor opció per a vostè. Amb aquest programa, podeu dominar fàcilment les tècniques de mineria de dades i senzilles i les tècniques de raspat de la xarxa i pot recopilar dades d'una sèrie de llocs, com ara llocs immobiliaris classificats, cercadors, pàgines grogues, directoris, fòrums en línia i catàlegs de productes.

Característiques de FMiner:

Si realitza un projecte que requereix una actualització regular i instantània, el mòdul de programació integrat de FMiner us permetrà definir el calendari periòdic. Algunes de les seves característiques més destacades es descriuen a continuació.

1. Opció d'editor visual

Podeu dissenyar els projectes d'extracció de dades mitjançant l'opció d'editor visual i obtenir les dades desitjades en menys de 10 minuts.

2. No es requereix cap codificació

La seva interfície senzilla, fàcil d'usar i interactiva facilita la gravació dels projectes rascats sense necessitat de codis.

3. Característiques avançades

Mitjançant FMiner, podeu extreure o esborrar fàcilment les dades dels llocs dinàmics Web 2.0 difícils de rastrejar que utilitzen JavaScript o Ajax. Aquesta és una eina perfecta per a programadors i desenvolupadors web.

4. Múltiple opció d'exploració del camí de rastreig:

FMiner us ajuda a perfilar les pàgines web i combina grans estructures d'enllaços, opcions desplegables, patrons d'URL i entrades d'entrada de formulari automatitzades.

5. Llista d'entrada de paraules clau:

Una de les millors funcions de FMiner és que podeu carregar fàcilment els valors d'entrada us voleu utilitzar amb el formulari web del lloc de destinació. També podeu preparar llistes de paraules clau i enviar els formularis per a diferents paraules clau per separat.

6. Elements de dades anidats:

FMiner és més conegut per a les seves opcions d'extracció anidada multinivell. Podeu rastrejar fàcilment les estructures d'enllaços i capturar els catàlegs de productes anidados, a més, millora els resultats del motor de cerca del vostre lloc i envia les vostres dades als directoris.

7. Multi -Rastreu millorat:

Podeu accelerar l'extracció de dades amb les funcions de rastreig de múltiples navegadors de FMiner. Aquesta eina us permetrà indexar les vostres pàgines a Google, Bing i Yahoo

. 8. Formats d'exportació:

FMiner admet una gran quantitat de formats d'exportació com Excel, CSV, HTML, XML i JSON. A més, desa les vostres dades a les bases de dades com MySQL, MS SQL i Oracle.

9. Captcha Test:

Assegureu-vos de la vostra protecció en línia amb la prova Captcha de FMiner. Això evitarà que els robots i les aranyes entren al vostre lloc i que sigui un complet servei de captcha automàtic de tercers.

10. Proxy i Cookies per a accés anònim:

Una de les millors característiques de FMiner és que suporta diferents proxies i galetes per a un accés anònim. Significa que totes les accions que tingueu a Internet no es registren i la vostra adreça IP roman oculta.

Només heu de seleccionar el format del fitxer de sortida i deixar que FMiner realitzi la tasca. S'extrauran les dades i podreu controlar tots els passos realitzats per l'eina. La magnífica opció de disseny visual de FMiner capturarà tots els passos i modelarà el mapa de processos capaç d'interactuar amb les pàgines web objectiu. A més, us proporcionarà captures de pantalla perquè pugueu controlar la qualitat de les vostres dades. Les dades de FMiner es guarden en formats Excel, SQL o CSV i s'analitzen les especificacions Source .

December 6, 2017