Back to Question Center
0

Semalt explica com realitzar operacions de rascades web de manera gratuïta

1 answers:

Un agent de raspat web és un tipus de robot desenvolupat per córrer a través de la web pàgines per extreure totes les dades necessàries. Content Grabber és una eina gratuïta de raspat web creada per manejar fins i tot amb tipus complexos de dades.

En primer lloc, podeu provar la versió de prova de l'agent per començar. Durant el període de prova, es pot desenvolupar un agent de raspat web personalitzat però senzill per a vostè. Tanmateix, heu d'entendre que l'agent de prova està creat per demostrar el seu potencial i no pot correspondre a totes les vostres necessitats. A més, només podeu obtenir un agent per a un lloc web únic.

Si necessiteu un agent de raspat web que pugui manejar amb algunes tasques complexes de raspat o voleu esborrar dades de diversos llocs web, haurà de comprar la seva versió de pagament. Tanmateix, en el transcurs d'aquest article, anem a parlar sobre les opcions de Grabber de contingut que podeu obtenir gratuïtament. Per tant, podeu sol·licitar un agent de raspat web gratuït enviant un correu electrònic a demo@contengrabber.com. En general, rebrà un agent gratuït en un termini de 24 hores laborals després d'enviar una sol·licitud. Tanmateix, pot trigar més si envieu la sol·licitud durant un període de temps ocupat.

Passos per sol·licitar un agent de raspat web gratuït

Abans de res, heu de proporcionar un URL d'inici. Aquesta és l'URL d'una pàgina web on el vostre agent gratuït començarà a extreure dades.

Heu d'explicar quin tipus de dades voleu extreure del vostre lloc web. El mètode més eficaç per aconseguir això és proporcionar captures de pantalla de les pàgines web amb les dades necessàries marcades amb valentesa.

Heu d'evitar donar instruccions vàries com "totes les dades s'han d'extreure del lloc web", ja que no és probable el que realment necessiteu. Tanmateix, si resulta que necessiteu literàriament totes les dades del vostre lloc web, utilitzeu el lloc web de descàrregues en comptes de Content Grabber.

També heu d'especificar el format de dades més adequat per a vosaltres. Els formats habituals són XML, CSV i Excel.

El següent pas és enviar tota la informació esmentada anteriorment a demo@contentgrabber.com i obtenir una resposta i un extracte de dades d'exemple en 24 hores laborals o una mica més de temps en alguns casos.

Instal·leu la versió de prova de Content Grabber per familiaritzar-vos amb l'eina. Obtindreu un fitxer d'agent exportat que es pugui importar al Grabber de contingut seleccionant l'agent d'importació al menú de fitxers de Content Grabber.

Ara podeu fer ús de l'agent de raspat web del menú Contingut de gravació de gravació. Cal tenir en compte que la versió de prova s'aturarà immediatament després de la càrrega de la pàgina 100 Source .

December 6, 2017