Back to Question Center
0

Rascador de dades web - preocupacions expertes semaltes

1 answers:

El món es va despertant progressivament la importància de tenir accés regular a dades. Malauradament, l'extracció de dades manualment no només és tediós, sinó que també triga massa. És per això que hi ha nombroses eines gratuïtes de rascades a la xarxa a la web, però la qualitat de la seva producció varia molt. A més, tots tenen els seus avantatges i inconvenients. Per tant, cal tenir cura amb l'elecció de la vostra eina de raspat web gratuïta.

Web Data Scraper 4.1.2.29 és una eina de raspat de dades molt eficaç que fàcilment esborra dades de nombrosos llocs de comerç electrònic com Flipkart, Alibaba, OLX, Quikr, Craigslist, eBay i Amazon, només per citar alguns. Aquesta eina té la capacitat de raspar i exportar dades en un full de càlcul. També pot esborrar les dades de totes les pàgines d'un lloc web automàticament.

En poques paraules, és una eina que esborra gran quantitat de dades de diverses pàgines amb una velocitat sorprenent i una gran precisió. El més important és que es pot configurar per executar per si mateix.

Característiques de l'eina

L'eina soluciona el problema de la impossibilitat d'obtenir les dades necessàries per a l'anàlisi i la comparació. Com es va esmentar anteriorment, es pot extreure dades de comerç electrònic complex i llocs classificats que tenen centenars de pàgines. També pot rascar dades fàcilment des de pàgines blanques i grogues com ara Yelp.com..

Es pot extreure dades de llocs web immobiliaris com Zillow i Homefinder. També és útil per a portals de viatge com Expedia, Tripadvisor, Reserves i molts més. Funciona eficaçment també per als portals laborals.

Pot ser completament automatitzat per executar per si mateix amb poca o cap intervenció humana, estalviant així molt de temps. També pot barrejar imatges juntament amb text i altres elements en el mateix lloc web en una sola presentació. És per això que és una eina molt útil per a tot tipus d'empreses.

G Map Rascador:

Aquesta eina està dissenyada per extreure dades de Google Maps. És capaç de raspar milers de dades en un període molt curt. Aquesta aplicació senzilla us pot ajudar a raspar contingut il·limitat des dels llocs web.

Linkjobs Scraper:

Aquesta aplicació esborra els treballs de LinkedIn amb facilitat i eficàcia. Podeu fer-lo servir per a treballar de manera contínua en LinkedIn. A mesura que es pengin nous llocs de treball al lloc, també s'actualitzaran les vostres dades desades.

Raspador de contactes web:

Aquesta és una altra eina que s'executa per si sola. És específicament per recollir informació de contacte comercial. Podeu programar-lo per cercar i esborrar informació sobre determinades professions. És una bona eina per crear una llista de màrqueting per correu electrònic.

Ultra Scraper Pro:

Podeu utilitzar aquesta eina per reunir enllaços de resultats de cerca i URL des de Google. Aquesta eina és altament recomanada per a PPV i altres eines i serveis de promoció de llocs web.

Xpath Scraper Basic:

Aquesta eina fa proves d'expressió de mining de dades i Xpath. És molt útil per als proveïdors de serveis de SEO. Facilitarà la feina.

Com a conclusió, a part de les poques eines de raspat de dades esbossades anteriorment, hi ha diverses altres eines ja disponibles a la web i es desenvoluparan més perquè la demanda de dades regulars ha augmentat enormement Source .

December 6, 2017