Back to Question Center
0

Semalt presenta 3 excel·lents raspadors web en línia gratuïts

1 answers:

Els rascadors gratuïts en línia ajuden a recollir dades i posar-lo en la forma útil. El contingut d'una URL específica es pot col·locar fàcilment en els fulls de càlcul i es pot ampliar amb el temps als conjunts de dades. Amb els serveis web en línia, les dades rascades i recollides es poden combinar a les bases de dades noves o existents. Els rascadors web en línia són importants per a les empreses d'inici, ja que no cal pagar res. A més, algunes excel·lents marques van comprometre's a mantenir obertes les dades de la xarxa i sense càrrecs.

1. CloudScrape:

CloudScrape és un servei de raspat de dades modern i complet per a usuaris habituals de la web. Els ajuda a crear, combinar, executar, gestionar i programar els robots d'extracció de dades web. Dues de les seves característiques destacades són l'avaluació de JavaScript i el Captcha incorporat que ho fan ideal per a gairebé tots els llocs web 2.0. A més, la seva API us permet controlar i gestionar remotament els robots web. L'opció de resolució de Captcha ha establert a CloudScrape a part d'altres serveis similars, especialment Kimono i import.io. Funciona amb llocs bàsics i avançats, extreure les dades de manera automàtica i descarregar-les a Dropbox, Google Drive, AWS o Box. Sorprenentment, CloudScrape ens proporciona plans de subscripció mensuals i anuals..

2. Import.io:

És un famós i un dels millors raspadors web en línia. Import.io és més conegut pel seu sistema basat en núvol, i els usuaris només han d'afegir l'extensió del navegador web per activar aquest programa. És una eina excel·lent i fiable que processa i guarda dades en forma de biblioteques d'API. Per a pàgines web sense dades, aquest servei pot generar conjunts de dades específics. També ofereix una gran capacitat d'emmagatzematge de dades i manipula fàcilment les vostres dades. Podeu afegir les dades a la base de dades existent, establir la biblioteca existent o acumular les dades al llarg del temps. Import.io és un dels millors rascadors web en línia gratuïts a partir d'ara, i els seus directius de gestió i desenvolupament tenen bastant experiència en el camp de dades d'Internet.

3. Scraper Wiki:

Igual que import.io, Scraper Wiki és un rascador web gratuït amb desenes d'opcions i funcions. El seu compte en línia gratuït es soluciona per uns pocs conjunts de dades, però la seva versió premium o pagada és molt millor que altres eines similars. Tanmateix, la majoria de les seves opcions es poden accedir a la versió gratuïta. Aquesta empresa ha realitzat els compromisos a llarg termini per donar suport als desenvolupadors, programadors i periodistes proporcionant serveis gratuïts. Aquesta eina és útil tant per a llocs web petits com grans i estalvia bona part de les vostres dades en format PDF. Això significa que no cal implementar cap codi per treure el màxim partit d'aquest programa. Recentment, Scraper Wiki ha patit importants novetats, i s'ha llançat la seva versió més recent o actual amb opcions impressionants i sofisticades. Per exemple, aquesta eina ara admet diferents idiomes, com ara Ruby, PHP i Python. En canvi, altres eines similars no admeten tots aquests idiomes simultàniament. Així, podem dir que aquest programa de raspat de dades és molt millor que qualsevol altre rascador web gratuït Source .

December 6, 2017