Back to Question Center
0

Semalt: 5 maneres d'utilitzar eines de rascades web

1 answers:

Considereu la quantitat de dades brutes disponibles a Internet: les pàgines web que conté text, vídeos, imatges, memes, gràfics i infografies. Una estimació situa el nombre total de llocs en gairebé mil milions, desapareixent els antics i els nous s'afegeixen tot el temps. Cada segon, més de 7548 tweets s'envien, i es publiquen més de 772 fotos d'Instagram. En general, la World Wide Web s'ha duplicat de mida des de 2012, el que significa que hi ha moltes dades per obtenir-ne beneficis. Malauradament, les eines tradicionals de rascades web no ens poden ajudar a aconseguir les dades desitjades, per la qual cosa hem de seguir aquestes maneres d'utilitzar millor els programes de raspat web.

1. Investigació de mercats i generació de lideratge:

Totes les empreses i marques saben que la investigació de mercats és clau per a l'èxit. Si voleu llançar, expandir o canviar el nínxol del vostre negoci en línia, primer heu d'investigar quina activitat és més adequada i valuosa i quin tipus de contingut s'ha d'extreure per a la seva expansió. De la mateixa manera, els clients potencials es poden generar un cop s'hagin retirat un lloc web o dos correctament. Us ajudarà a fer créixer el vostre negoci, ja que us proporcionarà dades útils i ben estructurats i dades de contacte dels vostres clients nous i existents.

2. Enfocament de contingut i seguidors:

En aquest món de globalització i digitalització, la reputació d'una marca és molt important, i s'han desenvolupat diverses tècniques i estratègies de raspat de webs al respecte. El raspat a Internet és essencial perquè l'ajudarà entén el tipus de dades que necessiteu i com mantenir la vostra reputació en línia. Per exemple, quan planifiqueu una estratègia d'ORM, les dades rebutjades l'ajudaran a comprendre les reaccions dels vostres clients. la naturalesa dels seus continguts i les seves estratègies de màrqueting. Finalment, obrirà les portes de la tècnica de gratacels per a vostè i construirà la base de la seva marca. A més, podrà comprendre com augmentar els seguidors de les xarxes socials i implicar més i més clients potencials.

3. Optimització del motor de cerca (SEO):

El trànsit d'un lloc es pot avaluar fàcilment amb el raspat web, com ara avaluar el trànsit directe o orgànic fonts ic, fonts de trànsit pagades, trànsit de xarxes socials, programes de referència i correus electrònics. És útil millorar el rendiment general del vostre lloc des d'un punt de vista de SEO i ajudarà a disminuir la taxa de rebots en gran mesura. Quan hàgiu retallat el vostre lloc, els fitxers es poden organitzar i mantenir fàcilment, millorant així el rànquing del motor de cerca del vostre lloc.

4. Ocupació de caça i reclutament:

Si esteu buscant un nou treball, podeu provar el raspat de centenars o milers de vegades. Mitjançant els programes de raspat, podeu obtenir dades dels portals laborals més importants, fòrums, taulers d'anuncis digitals i llistats classificats. De la mateixa manera, podeu recórrer molts recursos en línia per omplir una posició a la vostra empresa. Les dades extretes l'ajudaran a trobar els candidats adequats, especialment els estudiants de facultats i universitats que podran esdevenir els vostres actius demà.

5. Buscant vendre:

Com a agent immobiliari, podeu recopilar fàcilment dades del barri, de les ciutats i de les imatges per crear llistes de propietats de gran abast . També podeu aprofitar els anuncis i anuncis de cases per a la venda i cerca, contacteu amb possibles compradors i arrendataris oferint-vos els millors serveis Source .

December 6, 2017