Back to Question Center
0

Semalt: tot el que necessites saber sobre PHP Web Scraper com un scrapper HTML

1 answers:

PHP Web Scraper ajuda a rascar HTML de pàgines web i mostrar-les automàticament en diferents llocs web. El que fa que aquesta aplicació sigui única és que extreu dades d'una ubicació específica i la mostra en un altre lloc repetidament. Així, donat que el contingut del lloc web d'origen s'actualitza, el programa esborrarà el contingut i deixant-lo caure al lloc web de destinació, mantenint el lloc web actualitzat també.

Per exemple, si necessiteu obtenir les millors puntuacions de futbol d'un lloc web popular constantment, introduïu l'URL de la pàgina web d'origen juntament amb un selector CSS al rascador web PHP. Es generarà un codi. Ara inseriu el codi al codi font de la vostra pàgina i que ho sigui. El que trobaràs a la teva pàgina serà la puntuació més recent de la pàgina d'origen.

Aquesta eina és ideal per extreure contingut actualitzat freqüentment com ara classificacions, cotitzacions d'accions, preus i notícies només per esmentar alguns. Aquest rascador d'HTML és un dels millors perquè és fàcil d'usar, ofereix un alt rendiment, funciona amb pràcticament tots els navegadors, i el que és més important, compta amb un suport de qualitat.

Inconvenients

Malauradament, l'aplicació pot no ser capaç d'extreure dades d'alguns llocs. Per tant, és recomanable provar-lo abans de comprar-lo. Actualment, el raspador no pot extreure vídeos de Vimeo, YouTube i molts llocs web que comparteixen vídeos.

També no pot agafar el contingut d'arxius flash encara que pugui agafar els fitxers. No pot agafar contingut visible només per als usuaris registrats d'alguns llocs web, com ara la safata d'entrada i la pàgina de perfil de Alguns d'aquests llocs web: el contingut generat per Angular.js, AJAX i algunes altres tècniques de JavaScript no es poden extreure amb aquesta eina.

Abans de fer rascades a qualsevol pàgina web, inhabiliteu JavaScript al vostre navegador i visiteu la pàgina web. el contingut que encara es pot veure després de desactivar JavaScript és el que podeu extreure de la pàgina. També és important tenir en compte que HTML que conté imatges amb rutes relatives no es mostrarà a la vostra pàgina.


Respostes a preguntes més freqüents

Podeu extreure contingut de diverses pàgines i mostrar-lo en una única pàgina amb aquesta eina. Només cal generar un codi per a cadascuna de les pàgines d'origen i inseriu-los dins del codi font de la pàgina on voleu que es mostrin.

  • A més , és possible extreure diversos elements de la mateixa pàgina d'origen.
  • No és possible clonar pàgines web amb aquesta eina ja que aquest no és el seu propòsit.
  • Encara que aquesta aplicació no admet WordPress, hi ha una eina independent per a WordPress.
  • Podeu utilitzar CSS per modelar l'HTML extret
  • Podeu utilitzar JavaScript / jQuery per modificar l'HTML extret.
  • Només podeu obtenir el codi HTML més recent actualitzant la vostra pàgina web. Usant l'exemple de puntuació de futbol de nou, si l'última puntuació que vas veure era 0-0, i la puntuació canvia a 1 - 0, no la veureu a la vostra pàgina web fins que no la refresquis.
  • L'HTML extret apareixerà a la vostra pàgina web en format HTML sense CSS.

En conclusió, es recomana utilitzar aquesta eina de manera legítima. Busqueu sempre el permís dels propietaris de qualsevol pàgina web abans d'agafar contingut HTML en ell. Esteu completament pel vostre compte quant a l'ús d'aquesta eina Source .

December 6, 2017