Back to Question Center
0

Semalt Expert explica com raspar dades del lloc web

1 answers:

Aquesta és l'edat de la informació i hi ha una gran quantitat d'informació sobre la web que es pot utilitzar per millorar les vides humanes i també per a les empreses. Lamentablement, la recollida d'aquestes dades no ha estat molt encoratjadora. Requereix molts recursos per recopilar una quantitat considerable de dades.

Per tant, hi ha una extrema necessitat de programes especials que poden ajudar a reunir, processar i analitzar dades en un format fàcil d'aplicar. Els rascadors de dades web són aplicacions especials dissenyades per raspar dades de llocs web. No només extreuen i emmagatzemen dades, sinó que també ho fan a una velocitat sorprenent.

Per seguir sent competitiu en el vostre negoci, no és només una opció per obtenir informació sobre rascadors de dades web . Necessiteu aprendre a utilitzar-lo, i també heu d'aprendre a utilitzar les dades que recopila per a vosaltres. De fet, alguns dels vostres competidors ja ho estan utilitzant per obtenir un avantatge competitiu per a vosaltres.

Per exemple, cal tenir en compte els preus que ofereixen els seus competidors tot el temps perquè el preu és un factor important perquè els clients decideixin on comprar els seus productes. Tens alguna idea de quant de vendes i clients perdràs si et porta més de 48 hores per esbrinar que el teu principal competidor t'ha reduït en un bé de consum ràpid amb només 2 dòlars? Per tant, cal supervisar els competidors constantment. Aquesta és només una de les nombroses raons per les quals necessiteu un raspador de dades web..

Després d'haver discutit per què tothom necessita un rascat de dades, aquí teniu WebSundew. Es tracta d'un paquet de diversos rascadors de dades web. Es va desenvolupar per ajudar-lo i altres usuaris a simplificar, facilitar i automatitzar processos de raspat de dades web .

El raspat web és simplement el procés de reunir totes les formes de dades i imatges de diferents llocs web per diferents motius. Amb aquesta eina, podeu extreure la informació necessària, transformar-la al format desitjat i emmagatzemar-la a la ubicació preferida.

WebSundew és en realitat un paquet de quatre productes format per WebSundew Enterprise, WebSundew Professional, WebSundew Standard i WebSundew Lite. Totes les versions poden extreure eficaçment dades i imatges de diferents llocs web, excepte WebSundew Lite que no poden gestionar la descàrrega d'imatges.

És possible que vulgueu programar la vostra extracció de dades, estipula on es guarden les dades extretes i també es diferencien les imatges del text. És bastant senzill. Només cal fer servir l'edició adequada del rascador de dades del WebSundew.

No ha de ser una persona tècnica o un programador per utilitzar qualsevol d'aquests rascadors de dades. No és fàcil d'usar. De fet, ofereix una senzilla interfície d'ús senzill i senzill, juntament amb alguns assistents incorporats. Les edicions de WebSundew s'adjudiquen entre els millors rascadors de dades web.

La característica més cridanera de les eines és que permeten als usuaris obtenir dades infinites de llocs web il·limitats en molt poc temps. L'eina és la vostra millor aposta per extreure i emmagatzemar dades web Source .

December 6, 2017