Back to Question Center
0

Semalt Shares Una llista del millor programari de rascades web

1 answers:

Els rascadors o extractors web són utilitzats pels venedors i programadors en línia per tirar informació privada del lloc d'un competidor, com ara paraules clau ben orientades, identificadors de correu electrònic, fonts de trànsit i vincles valuosos. Aquest tipus de dades proporciona als venedors i administradors web l'oportunitat de comparar preus de diferents productes, realitzar investigacions en línia, indexar els seus llocs web per obtenir millors classificacions de motors de cerca i crear enllaços de seguretat de qualitat.

Millor programari de rascades web:

És segur mencionar que hi ha innombrables programes d'extracció i arrossegament web, tant per a usos privats com comercials. Eines com ara Google Web Scrapers, YahooPipes i Outwit s'han utilitzat a Internet. Ara és hora de consultar la llista dels extractors i raspadors web més avançats i potents.

HarvestMan:

HarvestMan és un famós rastrejador web escrit en Python i usat per descarregar fitxers de pàgines web concretes. Podeu especificar quins llocs web voleu extreure i la versió més recent de HarvestMan durà a terme la tasca desitjada en qüestió de segons. És més conegut per les seves normes especificades per l'usuari i té més de seixanta opcions i funcions de personalització per beneficiar-se. És cert que HarvestMan és un gran programa d'assessorament i multiprocés, però la vostra primera instal·lació no serà fàcil.

Content Grabber:

Content Grabber és el rastrejador web, rascador i extractor de nivell empresarial. És increïblement famós, escalable i robust, més conegut per la seva interfície fàcil d'usar. Aquest programari té totes les característiques i característiques que trobareu només en la importació..jo sóc com a eines premium. Content Grabber pot extreure tant el text com les imatges sense comprometre la qualitat. Es pot integrar amb els vostres fulls de Google Docs, Dropbox i Google sense cap problema. Té les habilitats d'extreure dades de totes les pàgines web i convertir-les al formulari personalitzat.

Mozenda:

Mozenda és excel·lent per a ús comercial, startups, programadors, desenvolupadors i comercialitzadors de mitjans socials. Aquesta eina única i potent està dissenyada per a l'extracció de dades fàcil i ràpida. Ajuda a rastrejar o indexar un lloc i té el punt i feu clic a la interfície. A més, el poder del núvol pot raspar, emmagatzemar, gestionar i organitzar les dades sense problemes, gràcies al maquinari back-end de Mozenda perquè sigui possible per als usuaris globals.

Needlebase:

Diverses organitzacions, des de les iniciatives fins a les agències governamentals, poden emmagatzemar dades en el format de cerca utilitzant Needlebase. És un dels rastrejadors i rascadors web més assequibles i útils a Internet. Aquest programari ajuda a navegar les llistes de dades i diverses pàgines web convenientment. Agafar informació útil d'Internet mai és possible sense aquest sorprenent programa. Tot i que rasca o rastreja un lloc, podeu fer un cop d'ull sobre com Needlebase realitza les seves funcions i com estructura el vostre lloc.

ScrapeBox:

Per últim, ScrapeBox és un potent i útil programa d'extracció, rascades i rastreig web. És àmpliament utilitzat pels experts de SEO, administradors web i venedors en línia. Alguns spammers i hackers també utilitzen aquest programa per recollir dades d'una gran quantitat de llocs i blocs a l'instant. Agafa l'identificador de correu electrònic, comprova els rangs de les vostres pàgines, el valor dels enllaços d'entrada, les URL d'exportació, verifica els vostres representants i proporciona poderosos canals RSS als vostres lectors Source .

December 6, 2017