Back to Question Center
0

Revisió Semalt: Raspat d'imatges des de llocs web

1 answers:

Avui dia la web és realment enorme i és accessible per qualsevol persona . Les persones poden copiar i tornar a publicar qualsevol foto que vulguin molt fàcilment. Però abans de fer-ho, cal pensar en la propietat dels drets d'autor.

Molta gent els encanta trobar imatges fantàstiques en línia. És fàcil, i poden aconseguir el que vulguin navegant per Internet. Una de les maneres més habituals és reproduir fotografies de diversos llocs web. Però abans de copiar una foto, cal pensar en la legalitat de l'acció. Per exemple, cal tenir en compte que algú pot ser propietari d'aquestes imatges i necessita demanar permís.

Raspall de la imatge: Una "eina" popular per a la collita

El raspat de la imatge és el procés de baixar grans quantitats d'imatges d'una determinada font a la web. És una eina pràctica per a les persones que intenten trobar imatges rellevants per acompanyar els seus articles o per a les seves empreses. Però, d'on provenen totes aquestes fotos? Hi ha diverses plataformes en línia que proporcionen als visitants una base de dades d'imatges existent. Però si no troben la imatge més adequada, solen utilitzar Google per obtenir fotos més atractives per a ells. Com a resultat, el raspat d'imatge sembla l'única solució per a ells.

És raspador d'imatges legal?

Avui, moltes empreses, així com persones, busquen totes les imatges que necessiten per al seu treball i publicacions a Internet. Però la gent ha de tenir en compte que el raspat d'imatges a granel pot ser que no sigui legal. El més important per a les persones que esborren imatges és anar amb compte amb la quantitat d'imatges que esborreu. És essencial trobar la imatge adequada, publicar-la a diverses plataformes de mitjans en línia, com ara Facebook o Twitter. Moltes persones volen capturar atenció per publicar fotos sorprenents per acompanyar els seus continguts.

Ús raonable d'imatges

Si voleu, sempre podeu fer servir les fotos que heu pres per vosaltres mateixos. Si no, heu de trobar la foto en línia. Hi ha moltes fonts en línia on les persones poden fer escombraries, tot i que les persones poden emetre qualsevol imatge que vulgueu, en alguns casos necessiten demanar permís. Si el propietari no està d'acord, és millor intentar trobar altres imatges similars d'altres recursos. Molts propietaris de llocs web estan disposats a fer-ho ofereixen les seves fotografies gratis. Per evitar conseqüències legals, les persones han de tenir en compte algunes coses. Per exemple, no haurien de copiar fotografies de persones famoses que es dediquen a activitats privades.

Molts fotògrafs i artistes publiquen les seves imatges en línia per vendre'ls. La gent pot tenir la temptació de copiar una imatge i alterar-la, però aquesta no és una solució legal. Han de recordar que la llei de drets d'autor dóna tots els drets de les imatges al titular dels drets d'autor. Això significa que el titular és l'única persona que decideix on es publicarà la seva obra i qui utilitzarà les seves imatges.

Encara que el raspat d'imatges de llocs web pot ser una tasca senzilla per als recol·lectors, cal tenir cura. Per exemple, no han de copiar les imatges d'altres persones i respectar la llei de drets d'autor. Si ho fan, el raspat d'imatge pot ser una eina fantàstica i valuosa per a ells i per als seus negocis Source .

December 6, 2017