Back to Question Center
0

Revisió Semalt: Què és el rastreig web?

1 answers:

El rastreig web és el procés de recollida d'informació des de la web. No obstant això, les dades es recopilen per a diferents finalitats. Els robots d'extracció ajuden a automatitzar el procés de recollida d'informació des de la web amb més rapidesa i precisió. Així, els rascadors web estalvien molt de temps que es puguin dedicar a altres activitats.

Exemples de raspat web

Com a il·lustració de la utilitat dels robots de raspat web, feu un equip de vendes, per exemple. Per obtenir bons clients potencials, és possible que hagueu de fer trucades fredes. Però, com aconsegueixen els números de qui trucar? És una bona idea buscar un directori per extreure els números. Saps quantes hores es gastaran només per obtenir els números de telèfon d'un nombre tangible de clients potencials? Pot ser llarg i frustrant.

Aquí és útil un rascador web. Podeu programar-lo per extreure certa informació d'una llista particular a la web. Podeu crear un robot dexi.io per cercar un directori de companyies cotitzades i extreure contactes com ara números de telèfon i adreces de correu electrònic. Aquesta és només una simple il·lustració. Els rascadors web es poden aplicar a diferents tasques de recollida de dades.

Els llocs de comparació de preus també fan servir robots web per extreure preus de diferents productes com ara telèfons intel·ligents, hotels, targetes de crèdit i assegurances per esmentar alguns. De fet, alguns llocs de comparació també esborranyen dades d'altres llocs de comparació. Dit d'una altra manera, la comparació de preus és un altre motiu pel raspat de la web.

Per estar al capdavant dels vostres competidors, necessiteu tenir accés a les dades que només poca gent té accés. És per això que algunes empreses han creat milers de robots a la recerca d'informació rara però beneficiosa En les apostes esportives, com més dades tinguis que altres jugadors, més val la pena

. De fet, tenir més informació que les teves cases d'apostes t'ofereix un avantatge competitiu sobre ells. Per exemple, si els països A i B estan a punt de tenir un partit de futbol, ​​i el país A ha colpejat B en un 80 per cent de les seves trobades totals, la majoria dels apostadores posaran la seva participació en el país A. Però si el local del partit està al País B, i vostè i només uns pocs altres apostadors van descobrir que A mai no ha batut B a la casa d'aquest últim abans, apostarà per la B i el fet que la majoria d'apostadores anessin a favor del país A, fins i tot li donarà més diners si guanya. tenint accés a més dades que d'altres. Us fa limitar el risc i maximitzar-ne el teu benefici.

El raspat web és també una eina de recerca útil

. Els investigadors també fan servir raspadors web per a les seves activitats. Les universitats, les ONG i els governs també fan servir el raspat web. Algunes dades extretes són essencials per a alguns propòsits, com ara controlar l'estat de la Terra, construir cotxes robòtics i fins i tot per a invencions basades en AI.

Com començar amb el raspat web

Com que dexi.io ha creat una eina d'extracció de dades fàcil d'utilitzar, podeu començar a aprendre com utilitzar l'eina. És molt efectiu per a la refinació de dades, el rastreig web i el raspat web. Si bé les màquines necessiten que existeixin dades, dexi.i ajuda a processar les dades a les màquines.

Començant ara

En el curs d'iniciar el primer rastreig web, haureu d'utilitzar els termes de processament de dades externs o de recerca de dades per evitar l'ambigüitat. També cal trencar la intel·ligència darrere del vostre algorisme i les dades en paper. El més important, ja que aquesta és la primera vegada, hauríeu d'estar preparats per fracassar, aprendre dels vostres errors i millorar-los. Com més aviat comenceu, millor.

Prova-ho de forma gratuïta

Podeu inscriure's i provar l'eina de forma gratuïta. Per posar-lo de la forma més simple, un robot de raspat de dades fa una tasca que durarà a mil persones durant diversos anys Source .

December 6, 2017