Back to Question Center
0

Em pots mostrar com tenir èxit a Amazon amb les dades de cerca dels meus competidors?

1 answers:

Sí, aquesta és la pregunta correcta. Vull dir que, quan s'utilitza correctament, les dades de cerca d'Amazon dels seus rivals de nínxol o categoria més pròxims poden convertir-se en el vostre esquema senzill de l'èxit comercial final. I personalment crec que la clau dels seus resultats comercials de primer nivell es pot trobar principalment en la selecció intel·ligent de les paraules clau més populars que utilitzen els compradors en directe, combinada amb una estratègia de preus intel·ligent i flexible. El que passa és que tota la tasca pot convertir-se fàcilment en un tros de pastís: tot el que necessiteu és obtenir l'eina adequada per fer una recerca competitiva adequada i, finalment, convertir-se en un èxit atrevit a Amazon només utilitzeu les dades de cerca dels vostres competidors. Per tant, tenint en compte que el més desafiant aquí és trobar una solució perfectament adequada entre aquest nombre realment immens d'ofertes diferents disponibles a Internet. Per aquest motiu, a continuació, us mostraré les meves eines de programari més destacades per facilitar les coses, tant per a la recerca de paraules clau competitives, com per buscar oportunitats per iniciar un kickstart i solucions de preus automàtiques necessàries per prendre el lideratge en el vostre lloc o Categoria del Producte.

Moure's en el camí correcte des del començament

Permetin-me començar amb oportunitats de prospecció a Amazon amb dades de cerca sobre els productes més demandats actualment, i les ofertes més populars disponibles al mercat. Aquí és quan entra en joc l'eina JungleScout. Aquest programari es coneix com la millor opció per a la investigació basada en dades necessària per a la prospecció d'oportunitats de venedor atractives a Amazon, situant el millor element prometedor potencialment inclòs en les vostres fitxes de producte actuals. A més, podeu convertir aquesta tasca realment assequible per fer un seguiment de les mètriques clau dels vostres opositors amb més èxit en un procediment senzill i senzill que s'executi d'una manera gairebé autodirigida.

Mantingueu les millors pràctiques d'optimització i les millors solucions de paraules clau

L'abast és una altra eina intel·ligent per obtenir una gran imatge de la cerca d'Amazon, dades funcionals a les principals paraules clau populars recomanades actualment per als vostres anuncis, així com, probablement, la informació més valuosa sobre paraules clau rellevants i frases de cerca de cua llarga als que ja estan classificats. A més, he trobat que Scope és encara més poderós quan es tracta d'optimitzar la campanya PPC per obtenir la màxima eficiència. Després de tot, aquesta eina m'ha ajudat molt a la gestió del risc, a causa d'estimacions de dades bastant fiables i precises per als meus marges de beneficis, ingressos mensuals, velocitat de venda, ingressos nets post FBA, etc.

Beneficiar-se d'una estratègia automatitzada de preus i repricació altament competitiva

L'últim element presentat que vull mostrar per avui és Keepa. Es tracta d'una eina senzilla i senzilla de seguiment dels preus d'Amazon. La interfície clara i clara és pràcticament explicativa. No obstant això, permetin-me que enumereu les principals característiques que promet el programari de preus de Keepa, almenys per complet. Entre els altres, aquest rastrejador de preus us pot ajudar amb gràfics d'historial interactius que es mostren d'una manera pràctica i categoritzada, alertes en temps real sobre els canvis de disponibilitat i baixada de preus, disponibilitat fàcil disponible directament a través d'una extensió del navegador, així com funció de visualització ràpida, per veure les últimes ofertes a Amazon i comparar preus gairebé en molt poc temps Source .

December 6, 2017