Back to Question Center
0

Puc ajudar-me a dominar la recerca d'Amazon amb informació sobre els principals venedors i la selecció de paraules clau?

1 answers:

Malauradament, no hi ha una guia guanyadora definitiva, ni cap pla d'acció definitiva per tenir èxit a llarg termini amb les vostres fitxes de producte que es mostren a la cerca d'Amazon com a ofertes de primer nivell. El que passa és que hi ha massa components diferents de l'èxit del comerç electrònic, com ara l'optimització de la llista i el preu, l'enviament i la gestió de comentaris. Per no esmentar l'aprovisionament, la publicitat, els impostos, així com la resta d'altres coses normalment massa intensives en el treball o potser molt de temps.

On trobar el focus correcte?

Així doncs, fem-ho, no ho pots gestionar tot sol. De fet, es tracta de productes que aconsegueixen posicions d'alt rang a la recerca d'Amazon que cada venedor té per a l'objectiu principal. Però, com aconseguir un avantatge competitiu i prendre avantatge sobre aquest mercat en línia? Afortunadament, hi ha moltes eines útils i plataformes en línia disponibles en accés obert, o mitjançant comptes pagats a l'instant i subscripcions a llarg termini. No obstant això, hi ha milers d'opcions diferents relacionades amb l'assumpte. I converteix la tasca de triar la solució més adequada en una solució definitivament desafiant. I aquí és exactament quan us mostraré alguns dels meus millors i sempre fiables ajudants que he utilitzat per a la meva pròpia història d'èxit a la recerca d'Amazon com a principal venedor constantment un pas més enllà dels meus competidors de nínxol més propers. Així que, a continuació, us mostraré un parell de bones eines i consells útils per fer les coses molt més fàcils, almenys quan es tracta de vendre a Amazon com un professional.

Paraules clau pot ser la seva força d'avantatge competitiu

Tots els projectes minoristes potencialment guanyadors d'Amazon comencen amb una llista de productes ben optimitzada. De fet, és el primer i probablement més important que s'ha de fer si voleu pujar al cim de la recerca d'Amazon com a venedor líder en el vostre lloc o categoria de producte. I cada optimització d'anuncis (igual que amb el concepte original de SEO) comença amb un contingut de qualitat i una recerca de paraules clau orientada de manera precisa. Idealment, haureu de fer una còpia de seguretat amb una valuosa visió competitiva alhora. Per tant, abans de res, us recomano provar Google per a aquesta bona i bona eina de Keyword Planner Tool. Aquesta eina us ajudarà a comprendre inicialment quines paraules clau i frases de cua d'enllaços ha de tenir per al títol de la vostra fitxa i la descripció del producte.

Premeu a la recerca d'Amazon i esdevingui primer venedor

I aquí finalment arribem al punt. Vull dir que una vegada que teniu una gran imatge de les vostres paraules clau específiques de nínxol amb un potencial guanyador raonable, és hora de consultar algunes de les paraules clau més destacades dels vostres millors opositors amb èxit i utilitzar aquesta informació competitiva pel vostre propi avantatge. Per descobrir les millors oportunitats de paraules clau, recomano triar una d'aquestes dues eines que realment es maten: considereu-se subministrar-se bé amb MerchantKeywords o KeywordInspector: els he trobat molt útils per a l'optimització d'anuncis que genera vendes reals. I deixa'm dir-ho una vegada més: és només una qüestió de la vostra elecció. Principalment perquè amb les seves bases de dades internacionals a gran escala, aquestes eines us poden donar una selecció ràpida de les paraules clau i les paraules clau més populars actualment utilitzades pels compradors en viu que comprin productes a Amazon. Al mateix temps, MerchantKeywords i KeywordInspector poden potenciar-los amb una visió de paraula clau de llarg abast i suggeriments pràctics: capturats i reunits directament dels vostres opositors més propers al mercat. Això és! Feu que la intel·ligència artificial faci tot allò d'aixecament pesat, i ja ha acabat Source .

December 6, 2017