Back to Question Center
0

Com classificar els meus productes a Amazon mitjançant l'optimització d'anuncis?

1 answers:

Tots els venedors de comerç electrònic d'èxit haurien de saber com classificar productes a Amazon. Normalment, quan es tracta d'obtenir classificacions de cerca més altes, és exactament quan l'optimització del contingut entra en joc. I aquest mercat amuntegat no és una excepció aquí. Així que, a continuació, us mostraré com classificar els vostres productes a Amazon, que només pren el lideratge en la recerca de productes amb una llista de productes ben optimitzada. Després de tot, el nostre objectiu final de vendre és aconseguir un bon nivell en les cerques dels clients, oi?

Com classificar els productes a Amazon amb l'optimització del llistat de productes

Tier One: La importància de la recerca de paraules clau

Tenint en compte que tots els elements que figuren en aquest mercat en línia es poden trobar només a través de l'opció de cerca del producte, les paraules clau que s'inclouen a la barra de cerca tenen un paper important en l'èxit global d'optimització allà. Per això, no s'ha de sorprendre que manejar una investigació de paraules clau competitiva en profunditat és el primer que cal fer. I aquí és com classificar els vostres productes a Amazon amb la selecció de paraules clau adequada. Us recomano tenir un kickstart amb Google Keyword Planner (només per tenir la imatge completa de la tasca i obtenir la comprensió bàsica de l'assumpte), que es seguirà amb un una investigació competitiva pràctica que utilitzi una d'aquestes eines de la vostra elecció (recomano provar a ScientificSeller, KeywordKeg, MerchantWords, AMZ Tracker o Scope), totes elles estan molt bé realitzades i estan provades de manera suficient per a l'optimització de la llista de productes d'Amazon.

Nivell dos: Optimització general del contingut a Amazon

Una vegada que estigui preparat un bon grup de paraules clau, és hora que finalment els utilitzeu amb fins d'optimització. Abans de començar, assegureu-vos d'entendre els requisits principals d'Amazon per obtenir una estructura de llista sòlida que, per defecte, consisteix en el títol del producte, els punts de bala, la descripció del producte i les imatges de suport.

Títol del producte:

 • Es recomana mantenir-se per sota de 200 caràcters.
 • Heu de donar una narració a les mesures de l'element.
 • Permet escriure números només en números.
 • No és necessari incloure la mida i / o el color de l'element, tret que sigui un detall rellevant o hi hagi diverses opcions disponibles per a l'elecció del client.

Punts de bala:

 • S'ha de mantenir sempre net i clar, que es llistant el més breument possible.
 • Es pretenen cobrir una llista de les característiques i beneficis generals del producte.
 • Ha de ser prou conciso per especificar només la informació important de la importància bàsica.

Descripció del producte:

 • Realment passa per una forma més àmplia d'incloure informació sobre productes que ja s'ha inclòs als vostres punts de bala.
 • Cal cobrir exhaustivament totes les dades vitals relacionades amb el producte en la seva totalitat.
 • S'ha d'abordar els punts de dolor més freqüents del client actuant de forma proactiva.
 • Hauria de ser únic, ben optimitzat i ric amb les vostres paraules clau principals.

Imatges del producte

 • Probablement sigui encara més poderós que qualsevol text que ven els vostres productes.
 • El recompte d'imatges recomanat no és més que nou imatges de suport.
 • El contingut visual sintonitzat professionalment d'alta qualitat seria sens dubte més preferible.
 • La presa de fotografies sobre l'ús del producte, així com l'estil de vida i les preses d'embalatge són, sens dubte, la millor solució per conduir els rànquings dels seus productes i, finalment, conduir els seus resultats comercials allà Source .
December 6, 2017