Back to Question Center
0

Què puc fer amb les meves llistes de productes a Amazon.com per obtenir un progrés en la classificació?

1 answers:

Quan es tracta d'obtenir un avantatge d'invertir invicte en Amazon.com i liderar la classificació amb un progrés durador, la fórmula secreta de l'èxit està coberta per la cerca de productes en viu del client. Vull dir que per mantenir-se al capdavant del joc a Amazon.com amb un rànquing a la part superior de l'escala del mercat, tot el que necessiteu és optimitzar les vostres fitxes de producte. Però el truc és que, tenint tot en el lloc, heu de saber què és exactament i on es fa específicament cada vegada que envieu un ajust de la llista. Aquí és com podeu fer-ho: utilitzeu la següent guia breu per tenir el focus adequat des del principi, sense perdre ni un minut del seu preciós temps ni un mínim esforç de recanvi.

Optimització de la llista d'Amazon

Si ja està bé jugant amb l'optimització de motor de cerca (SEO), heu de tenir-ho com a garantia Els SEO de gran qualitat diuen que el contingut sempre és el rei. Vull dir que probablement qualsevol contingut de text que pugui trobar a la Xarxa és precisament el que sol fer una optimització reeixida per a una millor visibilitat en línia. I tots els continguts degudament optimitzats del contingut provoquen l'ús racional i la correcta col·locació de les paraules clau principals. Per tant, si voleu veure les vostres fitxes ben optimitzades a Amazon.com i els vostres guanys de classificació nascuts amb una cullera de plata: gestionar una recerca de paraules clau completa hauria de ser el vostre pas número u allà.

Investigació de paraules clau

Per tant, tenim una selecció de paraules clau molt ben formada, és molt important per fer que les vostres fitxes de producte es mostrin Amazon.com sempre classificant-se al Principi de la cerca de compradors en directe. Per això, per fer una recerca de paraules clau realment beneficiós sense haver de gastar massa temps, us recomano fer servir una de les següents eines de cerca: Google Keyword Planner (bon començament amb clàssics vells que vénen de forma gratuïta i amb perspectives molt boniques per al vostre pròxim pagament -Can clic a la campanya), així com paraules comercials, AMZ Tracker, Scope i KeywordTool.io (només heu de triar el primer que més us agradi, ja que cada eina especificada és una prova fiable i comprovada per l'ús ).

Qualsevol diferència?

Per què haureu de començar, en particular, amb l'eina de Keyword Planner pel gegant de cerca del món, i només després continuar amb un ajudant de paraules clau més específicament a mida? Simplement perquè quan es tracta de Amazon.com i el seu algoritme de rànquing, en realitat hi ha dos tipus diferents de paraules clau reconegudes allà: paraules clau principals i ocultes.

 • Paraules clau primàries - es pretén que es mostrin directament a la vista, per exemple, en títols de productes, descripcions, punts de bala sobre el producte, etc.
 • Paraules clau ocults - no hi ha cap dubte que La categoria de paraules clau viu al fons del mercat d'Amazon: mentre que són invisibles tant per als compradors reals com per als motors de cerca, les paraules clau ocultes segueixen fent la seva paraula i ajuden a que les seves fitxes de producte es classifiquin bé. Com més freqüent, aquests inclouen sinònims típics, diversos exemples de l'argot del venedor i, de vegades, fins i tot paraules mal intencionades, que s'han convertit en un ús generalitzat com l'argot de la indústria, per tant, és probable que aquesta categoria de paraules clau no sigui inclosa, per exemple, en els títols oficials.

Anatomia d'anuncis a Amazon.com a D rive Your Ranking

Una vegada que el grup principal de paraules clau seleccionades estigui preparat, és el moment de tenir tot a la seva disposició amb la pàgina de detall del producte. I l'estructura principal de la llista de productes que anem a optimitzar sempre està composta del mateix conjunt d'elements essencials. Tenint en compte que estan destinats a estar saturats amb les paraules clau principals de destinació, en primer lloc, aquí és el que necessita la vostra atenció precisa allà.

 • Títol de la llista que cobreix el tema principal de l'oferta comercial.
 • Punts de bala que proporcionen una descripció clara i clara del producte i usen recomanacions.
 • Descripció del producte que en realitat és una versió més detallada de Bullet Points.
 • Imatges principals que donen suport a cada producte per proporcionar una narració visual útil per a compradors en directe.

Consells d'optimització per a Amazon.com Promoció de classificació

Títol

No és necessari dir que el títol de la vostra fitxa de producte probablement sigui el lloc més important que cal incloure amb tantes paraules clau primàries com sigui possible. Tanmateix, tingueu en compte que mai no haureu d'incloure les vostres fitxes de producte amb les paraules clau. Perquè, per assegurar-vos que el títol del vostre producte tingui sentit, feu una comprovació doble per tenir-ho tot en els criteris següents:

 • Col·loqueu les paraules clau principals més properes al principi en ordre decreixent d'importància.
 • Es permet la longitud del títol del producte fins a 200 caràcters..Per tant, és només per tu per decidir quant de temps serà.
 • Cada primera lletra de cada paraula del títol sempre s'ha de capitalitzar.
 • Els números s'han d'escriure en numerals (p. Ex., 100 estaran ben bé, i un centenar).
 • Si bé les dades estàndard sobre els mesuraments de l'enviament solen arribar per defecte, la mida del producte mai no hauria de ser una necessitat (és clar, tret que sigui una característica realment rellevant i indispensable).
 • Gairebé el mateix es tracta d'especificar el color: no és necessari tenir-lo enumerat per a tots els productes, només per aquells elements que.

Punts de bala

Potser ja estigueu familiaritzat amb això, però encara heu de fer una breu llista de recomanacions: almenys per complet. Per tant, una vegada que feu clic a qualsevol fitxa de producte d'aquest mercat amuntegat, se us acomiadarà directament a la secció de la pàgina web amb punts de bala. Basant-se en directrius de classificació d'Amazon.com , presti atenció a les següents recomanacions a l'hora d'escollir quins punts binaris us ajudaria millor:

 • La llista de punts de bala s'hauria de construir amb un màxim d'utilitat dades pràctiques i res més.
 • La resta d'informació descriptiva inclosa només ha de ser d'importància central.
 • Indiqueu les principals característiques i beneficis del producte d'una manera curta, neta i concisa.

Descripció del producte i imatges

Gairebé tot sobre la descripció del producte i l'optimització d'imatges s'explica per si mateix. Per això us mostraré un breu resum de les troballes més consistents i DEIXA tenir punts d'èmfasi:

 • Descripció del producte : enriquit amb les paraules clau, està destinat a sigues únic. En abordar els principals punts de dolor dels clients, la descripció del producte ideal hauria de cobrir totes les dades que figuren exhaustivament i íntegrament.
 • Imatges del producte : l'única limitació és que Amazon permet incrustar cada fitxa de producte amb no més de nou fotos addicionals. Probablement, és una experiència sense dubtes, però encara recomano considerar especialment l'envàs, l'estil de vida i les fotos de productes d'ús quotidià, i ja heu acabat Source .
December 6, 2017