Back to Question Center
0

Quina és la classificació dels bestsellers d'Amazon?

1 answers:

Amazon és la plataforma mundial de venda al detall més gran en la que cada pàgina del producte té el seu rang en una pàgina de resultats de cerca. Amazon utilitza diversos algorismes de classificació per determinar per què aquest o aquell producte es col·loca en una pàgina de cerca particular. Un dels algoritmes de rànquing més coneguts d'Amazon és Selling Rank (Bestsellers Rank).

En aquest article, anem a discutir com funciona Amazon Rang de venda. Us donarà l'oportunitat de construir una campanya de màrqueting efectiva i superar els vostres competidors.

Abans de procedir a l'essència del rang de bestseller d'Amazon, voldria assenyalar que Amazon no revela de manera secreta com es calcula la classificació de bestsellers. És per això que tota la informació presentada en aquest breu post es basa en la meva recerca i experiència.

Com funciona Amazon venda de rang?

Quan navegueu per la pàgina de productes d'Amazon, podeu observar la secció "Detalls del producte". Aquesta secció mostra la classificació d'Amazon Bestsellers. Aquest rang s'actualitza cada hora i està vinculat amb el nombre de vendes recents del producte, en relació amb els altres productes d'aquesta categoria. La classificació d'Amazon Bestsellers també té en compte les dades de vendes històriques i diversos factors de comportament.

En general, el primer rang significa que un producte ha venut recentment més que qualsevol altre producte en una categoria particular.

És una idea errònia que el rang de venda d'Amazon es basa en vendes, però en el nombre i la qualitat de les ressenyes o puntuacions. En realitat, només es tenen en compte les vendes (actuals i recents). Per aquest motiu, no té sentit generar moltes revisions falses o pagades al voltant de la vostra pàgina de producte, especialment després de l'última actualització de l'algoritme d'Amazon segons la qual totes les ressenyes obtingudes no naturalment s'han de treure immediatament. Per tant, podem dir que Amazon Bestsellers Rank mostra com un producte en particular s'ha venut recentment en comparació amb altres productes de la mateixa categoria.


Un altre mite comú que anem a dissipar és que els productes no tenen un efecte immediat en el rang de vendes. Com ja he esmentat anteriorment, Amazon actualitza els seus algorismes per hora. Tanmateix, de vegades pot passar un període més llarg entre l'augment de vendes i la millora de classificació. Com a regla general, aquesta vegada no és superior a 3 hores. Tot el que compta és el nombre de vendes relatives a altres productes de la mateixa categoria.

A més, val la pena esmentar que un augment de les vendes no significa necessàriament un rànquing millorat. És probablement un dels temes més polèmics sobre classificació d'Amazon. El rang de venda d'Amazon depèn directament d'altres productes d'una categoria. Significa que un augment de vendes per si sol no és suficient per millorar el vostre rànquing. Un augment significatiu en el nombre de vendes pot oferir-vos un rànquing de bestseller. Hauríeu de vendre més que altres minoristes de la vostra categoria. Per tant, si observeu un augment de vendes al vostre nínxol i una alta demanda dels vostres productes, no vol dir que sou el millor venedor de la vostra categoria. També pot mostrar que alguns dels vostres competidors comencen a vendre més Source .

December 6, 2017