Back to Question Center
0

Semalt: les eines més pràctiques per fer scraping del lloc web per extreure dades en línia

1 answers:

Tots eines de raspat web es van desenvolupar extreure informació de les pàgines web existents. Són útils per a tothom que intenta reunir les dades necessàries de la World Wide Web. Aquest programari busca noves dades de manera automàtica o manual, obtenint les dades noves o existents i emmagatzemant-les per al vostre accés. Per exemple, alguns programes de raspat web estan destinats a recollir informació sobre productes d'eBay i Amazon. Ens ajuden a mantenir-nos al corrent del que està passant al mercat.

Les millors eines de rascades web:

Fem una ullada a la llista de les millors eines de raspat web a Internet:

Dexi.io: ​​

Dexi.io recolza la recopilació de dades d'un gran nombre de llocs i no requereix descàrrega. Això vol dir que només cal obrir el lloc web oficial i començar amb la vostra extracció de dades. Aquesta eina inclou un editor basat en navegador i les dades es poden guardar a Google Drive i a Box.net.

Scrapinghub:

Scrapinghub és un potent programa d'extracció de dades basat en núvol que ajuda els desenvolupadors i programadors a obtenir les dades valuoses. Aquest programa utilitza un rotatori proxy petit anomenat Crawlera, que ajuda a rastrejar una gran quantitat de llocs web protegits amb bot..

ParseHub:

ParseHub s'ha desenvolupat per rastrejar llocs simples i múltiples amb o sense suport d'AJAX, JavaScript, cookies, redireccions i sessió. Aquesta eina està disponible tant al formulari de l'aplicació web com a l'aplicació d'escriptori gratuïta per a Mac OS X, Windows i Linux.

VisualScraper:

VisualScraper té la intenció de barallar les dades en forma de text i imatges; aquest programa es pot utilitzar per recollir informació tant de pàgines web bàsiques com avançades. Podeu recollir, gestionar i organitzar fàcilment les vostres dades web amb la seva interfície fàcil d'usar.

Spinn3r:

Spinn3r ajuda a indexar contingut similar al de Google i guarda les dades extretes als fitxers JSON. Aquest rascador web examinarà periòdicament els vostres llocs i trobarà actualitzacions de diferents fonts per obtenir publicacions en temps real per a vosaltres.

80legs:

80legs és un rastrejador i extractor de dades útil, potent i flexible. Podeu configurar aquest programa segons els vostres requisits, ja que obteniu l'enorme quantitat de dades a l'instant.

Raspador:

Raspador és una famosa extensió de Chrome amb moltes característiques. A més, és bo exportar les dades a Google Drive i és útil tant per a programadors com per a programadors. Aquesta eina gratuïta generarà automàticament XPaths petits per als vostres URL.

OutWit Hub:

OutWit Hub és una increïble extensió de Firefox amb moltes característiques d'extracció de dades. Ajuda a simplificar la nostra cerca web i navegar per les pàgines web automàticament, emmagatzemant una gran quantitat de dades cada hora.

Import.io:

Import.io ofereix per formar els conjunts de dades específics mitjançant la importació de la informació de determinades pàgines web i exportant-la als fitxers CSV. Aquest programa utilitza tecnologia punta i cerca milions de dades diàriament Source .

December 6, 2017