Back to Question Center
0

Eines de rascades web que estalviaran temps en l'extracció de dades - Suggeriments Semalt

1 answers:

Ja sigui que esteu desenvolupant el vostre propi lloc de productes, les dades s'adapten a la vostra aplicació o simplement volen extreure les dades per a la recerca, algunes eines famoses de raspat a la xarxa poden estalviar molt de temps i ens poden fer seriosos. Per això hem parlat de les quatre eines de raspat de web més potents i útils que, sens dubte, estalviaran temps i energia.

1. Uipath:

Uipath s'especialitza en el desenvolupament de diferents programes d'automatització, com ara raspall de pantalla i eines de raspat web tant per a web com per a escriptori. El rascador web d'Uipath ha estat una solució ideal i perfecta per a usuaris que no siguin programadors i no codificadors. Podeu superar fàcilment els reptes comuns d'extracció de dades web, com ara navegacions de pàgina, escaneig de flaix i rastreig d'arxius PDF. Només heu d'obrir l'assistent de raspat de dades i ressaltar la informació que voleu extreure. Permet que aquesta eina realitzi la seva funció dins de l'hora establerta, i la sortida definitivament serà excel·lent. Aviat rebrà documents CSV i Excel adequats. Amb aquest programa, podrà automatitzar l'ompliment del formulari i la navegació. Permeti'm dir aquí que la seva versió gratuïta té característiques limitades, però la versió premium és una mica cara i no s'adapti als propietaris de blocs privats ni als administradors web.

2. Import.io:

Importació..io ens ofereix una aplicació d'escriptori gratuïta i ajuda a rascar les dades d'una gran quantitat de pàgines web. Aquest servei tracta totes les pàgines web com a fonts de dades potencials i genera API per als seus usuaris. En cas que la pàgina que vau enviar s'hagi processat prèviament, obtindreu l'API a l'instant. En cas contrari, Import.io ens pot guiar a través del procediment de creació d'una matriu raspadora amb l'ajuda de connectors i extractors en 20 hores. Aquest servei és sorprenent i fàcil d'utilitzar, i no necessiteu cap habilitat tècnica. No obstant això, Import.io no pot navegar d'una pàgina web a una altra amb un sol clic. De vegades, trigarà dos dies a enviar els vostres informes.

3. Kimono:

Kimono és una famosa i una de les millors eines de raspat web per estalviar temps en l'extracció de dades. Aquest programa és famós entre els desenvolupadors i programadors que volen potenciar els seus productes sense cap codi. Estalviarà el temps ja que pot proporcionar exemples positius i negatius de formació d'aquesta eina. A més, l'API es crea per a les pàgines web del vostre desig i les dades es poden etiquetar de qualsevol forma. Kimono funciona molt ràpid i és ideal per obtenir dades sobre mercats de valors i notícies. Malauradament, no hi ha navegacions de pàgines disponibles, i hauríem de passar algun temps per entrenar aquesta eina abans de treure dades precises.

4. Scraper de pantalla:

Scraper de pantalla és un altre rascador web potent que aborda moltes tasques difícils i complicades, com ara navegació, avaluació i extraccions de dades precises. Aquest programa requereix algunes habilitats de programació i es pot iniciar de manera instantània. A més, podeu afegir el proxy i crear patrons extrets de les vostres dades en qüestió de minuts. Aquesta eina funciona amb JavaScript i HTML. També podeu provar-ho amb la plataforma Citrix i altres plataformes similars. L'únic con és que es tracta d'un programa car i és possible que hàgiu d'obtenir habilitats de codificació bàsiques o avançades per utilitzar el programa Source .

December 7, 2017