Back to Question Center
0

Com triar paraules clau rellevants per a la vostra empresa d'Amazon?

1 answers:

A les nostres publicacions anteriors, hem escrit molt sobre trucs d'optimització d'Amazon, sobretot sobre optimització de títols i descripcions, organització correcta de punts de bala i d'altres. Tanmateix, no dedicàvem tot l'article al tema de la recerca de paraules clau per a l'optimització de la vostra llista d'Amazon. És un tema crucial que requereix una atenció especial ja que és un punt de partida per a totes les campanyes d'optimització de motors de cerca d'Amazon. I fins i tot si creieu que sabeu tot sobre la recerca de paraules clau d'Amazon, de vegades ajuda a tenir una petita llista de verificació per fer-ne una referència. En aquest article, hem compilat una llista del que creiem que són els punts essencials a seguir quan es tracta d'optimització de motors de cerca i recerca de paraules clau. Per tant, anem!

Short Amazon SEO guide

  • Feu la vostra optimització d'anuncis amb l'usuari en ment

Probablement sigui l'aspecte més significatiu de la promoció comercial de comerç electrònic si feu la vostra empresa a Amazon o en qualsevol altre cercador. No obstant això, val la pena esmentar que els motors de cerca diferents demanden coses diferents. Per això, cal tenir en compte que, si promocioneu els vostres productes a Amazon, heu d'orientar el públic específic i ser extremadament precisos amb la selecció de categories i subcategories. Una altra diferència és que cal anar molt més detallat a Amazon que es requereix en altres motors de cerca com Google o Bing.

  • Coneixeu les vostres necessitats i preferències del públic objectiu

Continuant amb el paràgraf anterior, vull assenyalar que hauria de saber què és el públic destinatari d'Amazon és una cerca. Aquí estic parlant sobre la selecció dels termes de cerca orientats. No és el cas d'agrupar una llista de paraules clau generals d'Amazon com ara "roba", "llibres" i similars. No és raonable utilitzar paraules generals per a la promoció dels vostres productes, especialment si heu establert recentment la vostra empresa a Amazon. En comptes d'això, hauríeu d'avançar amb els nivells de paraules clau en funció de la vostra recerca que redueixi l'abast. Significa que cal fer un accent en termes de cerca de talons llargs, com ara "capes per a home", "roba per a dones embarassades", etc.

  • Tingueu en compte l'estructura de SEO

Per tenir èxit a Amazon, heu d'adherir-vos a l'estructura de SEO d'Amazon. Amazon té les seves pròpies regles sobre com els venedors han d'ingressar informació sobre les seves coses en un llistat. Si es compara amb Google, és fàcil establir el vostre negoci a Amazon perquè Amazon ja fa la seva recerca. Com que l'objectiu principal d'Amazon és vendre tants productes com sigui possible, vol que certs tipus de termes i frases de cerca tinguin una ubicació particular en els llistats del venedor per convertir-los en una bona conversió..

  • Proporcioneu cerques amb tanta informació com sigui possible

Recordeu que qualsevol secció del vostre anunci d'Amazon pot estar en blanc per cap motiu. Si ho heu fet, la informació és allà fora. Mostra la vostra incompetència i causa sospites. Si ho vau fer, ja coneixeu tota la informació requerida i us semblarà competent. Els camps buits de la vostra llista poden fer que els vostres clients potencials no ometeu la vostra oferta i es converteixin en un client d'un dels seus competidors de nínxols. Per això, hauríeu de proporcionar als cercadors el que cerquen.

Com triar paraules clau d'Amazon?

  • Quins són els avantatges de les paraules clau de cua llarga?

Com he esmentat anteriorment, les paraules clau de cua llarga a Amazon són una sortida a qualsevol empresa d'inici i petites empreses. Si voleu que els vostres productes siguin visibles a la pàgina de resultats de la cerca, assegureu-vos que estigueu orientant per termes de cerca rellevants i llargs. En termes generals, les paraules clau de cua llarga són aquelles que inclouen una cadena de tres o més termes de cerca que en breu descriuen el que veneu. Segons les dades estadístiques, les paraules clau de cua llarga constitueixen gairebé tres quartes parts dels cercadors en línia. Per això, és una decisió intel·ligent realitzar una sofisticada investigació de mercat per crear una llista dels termes de cerca més rellevants per als vostres negocis.

Hi ha tres maneres principals de com podeu obtenir una llista de termes de cerca d'Amazon orientats.

En primer lloc, podeu investigar-les manualment. No obstant això, cal tenir en compte que es tracta d'un procés que requereix molt de temps i que requereix coneixements especialitzats i comprensió de processos de mercat.

Una altra manera de fer una recerca de paraules clau és contractar un expert o consultor de SEO especialitzat en l'optimització d'Amazon. Us recomano que confieu en els Semalt experts si voleu rebre assistència professional i fer que el vostre negoci amazònic sigui pròsper. Heu de fer el pagament únic per al paquet complet de serveis d'optimització que inclou suggeriments de paraules clau que generen vendes, una campanya de creació d'enllaços efectiva, fins a 100 termes de cerca orientats a Google TOP10, millora de classificació acumulativa, comprovació d'errors de SEO en línia i altres aspectes relacionats amb la gestió.

I, finalment, podeu utilitzar el programari en línia per a la recerca de paraules clau professionals per al vostre negoci amazònic..A aquests efectes, podeu utilitzar eines comprovades com Google Keyword Planner (no us proporcionaran dades exactes ja que es basen més en la cerca de Google); Keywordtool.io (és similar al Google Keyword Planner i us proporciona suggeriments de paraules clau específics d'Amazon); Jungle Scout (aquesta eina us pot proporcionar dades que mostrin quines paraules clau generen més vendes).

  • Com adaptar paraules clau segons la competitivitat?

Com sabeu, Amazon és un mercat molt competitiu on els termes de cerca competeixen entre ells, i la vostra tasca principal és allunyar-se del paquet una mica. Heu de buscar els termes de cerca d'alt volum amb una baixa competitivitat. Tanmateix, no és una tasca senzilla trobar aquestes paraules i, per desgràcia, qualsevol eina professional de recerca en línia us pot proporcionar. Per això cal paciència i persistència per descobrir-los manualment.

  • Com superar els competidors del mercat?

No pot sonar seriosament, però segueix sent una veritat. La millor manera de superar els competidors del nucli d'Amazon és oblidar-se d'ells. Heu de posar un parell de persianes i avançar. No es mesura amb altres estàndards i pensa en els propòsits comercials. No obstant això, això no vol dir que hagueu d'ignorar els vostres competidors en absolut. És raonable conèixer els seus alts i baixos, i de tant en tant prendre prestat els seus casos de màrqueting de treball. No obstant això, al meu entendre, és millor passar aquest temps desenvolupant la vostra pròpia estratègia de màrqueting d'Amazon.

Els pensaments finals

Aquesta breu guia d'optimització us ajudarà a fer-ho bé a Amazon i teniu en compte els elements essencials que es requereixen per a una presència sana d'Amazon. No obstant això, hauríeu d'intentar mantenir un equilibri entre aconseguir que la fórmula baixi i que encara sigui única i creativa. Per aquest motiu, utilitzeu el que feu de forma productiva i feu esforços cada dia a l'optimització de la vostra llista d'Amazon. I els resultats es mostraran sobre el que haurien de ser Source .

December 13, 2017