Back to Question Center
0

Semalt: Extracció de dades web amb extensió

1 answers:

Extreure informació de llocs web d'alt poder construïts amb tecnologies modernes com ara JavaScript mai ha estat tan fàcil. El raspat web implica l'extracció de grans quantitats de dades sense definir la Interfície de programació d'aplicacions (API).

Per als principiants, la tècnica de raspat web es centra principalment en l'extracció de dades no estructurades i semiestructurades a pàgines web i llocs web a dades estructurades que posteriorment s'emmagatzemen en fulls de càlcul i bases de dades d'Excel. Avui en dia, raspallar és una tasca bricolatge, gràcies a Google. Amb l'extensió del rascador web, el raspat web és només un clic de distància.

La majoria de dades no estructurals estan disponibles en format HTML. Per recuperar les dades dels llocs en formularis senzills, heu de fer alguns rascades. Si la codificació no és del vostre interès, l'extensió del rascador web està dissenyada per atendre les vostres necessitats d'extracció de dades web.

Comparació de preus en línia

L'extracció del rascador web extreu informació útil de botigues en línia com ara imatges, preus de productes i descripció. La informació és utilitzada pels propietaris d'e-business per a la comparació de preus i l'anàlisi de dades. El raspat també és àmpliament utilitzat per les agències de viatges en línia. Amb una extensió de rascador web, podeu extreure imatges i preus dels productes de diversos llocs i emmagatzemar les dades en fulls de dades per a l'anàlisi de dades.

Gestió de la reputació en línia

Al món del màrqueting en línia, mantenir el vostre estatus en línia és tan essencial com revisar les vostres estratègies de màrqueting. Aquí és on moltes empreses electròniques surten malament. L'efectiu gastat en la gestió de la reputació en línia no es dirigeix ​​a Amb el rastreig web, podeu extreure dades útils sobre els problemes de tendència, les opinions dels clients i els fets demogràfics.

Amb aquest tipus de dades a les vostres fulls d'Excel, podeu decidir sobre les àrees que incideixen en l'augment de la vostra la popularitat de la marca i la prevenció del dany de la reputació en temps real.

Detecció de canvis en el lloc web i comentaris de spam

Els dissenys de llocs web canvien de dia per la nit. obtenint dades útils. Aquí és on es produeix l'extensió del rascador web. Amb aquesta extensió del navegador, podeu detectar canvis en el lloc web i revisions fraudulentes amb l'objectiu d'enganyar als vostres usuaris potencials.

Per què Web Rascador?

Web El raspador és un bro top-ranked wser plugin que ofereix serveis d'extracció de dades i extensió de Google Chrome gratuïtament. Les dades extretes per Web Scraper es baixen en format CSV i posteriorment s'emmagatzemen en CouchDB. Les activitats de raspat web, com ara l'extracció de dades, l'exportació i la creació de sitemaps, es realitzen dins del navegador Chrome.

Què és una extensió del rascador web?

Web Scraper és un complement o una extensió que s'ofereix gratuïtament a la botiga web de Google. Amb aquesta extensió, podeu extreure dades útils de pàgines web d'alta potència. Les dades recuperades mitjançant l'extensió del rascador web es poden emmagatzemar com a fitxer CSV o en CouchDB. Aquesta extensió funciona dins d'un mapa del lloc des de la paraula "go". Com a usuari, podeu decidir què extreure i què deixar enrere.

Per instal·lar Web Scraper, visiteu la botiga web de Google i afegiu l'extensió a Chrome. Deixeu que l'extensió del rascador web faci el rascador per a vosaltres. Aquest connector navega i extreu les dades d'acord amb la creació del mapa del lloc per part de l'usuari final Source .

December 14, 2017