Back to Question Center
0

Com podeu utilitzar correctament les eines de màrqueting d'Amazon?

1 answers:

Aquesta breu publicació es dedica a l'eina de màrqueting d'Amazon, a saber, AMS. És fonamental discutir aquest tema a causa de la "intimitat del competidor" que els mercaders més en línia s'enfronten a Amazon en els nostres dies.

Amazon Market Services (AMS) proporciona als proveïdors en línia nombrosos beneficis i els dóna l'oportunitat de destacar-se dels seus competidors i classificar els seus productes a la pàgina de resultats de cerca d'Amazon.

Cada comerciant amb experiència d'Amazon sap que no cada clic a la vostra fitxa pot significar una compra. Per això, és important entendre com utilitzar l'eina de màrqueting d'Amazon per obtenir un benefici substancial d'aquest.

Per què necessites utilitzar les eines de màrqueting d'Amazon?

Com he esmentat anteriorment, Amazon és un mercat molt competitiu on la majoria dels seus competidors de nínxol estan a un sol clic de distància, i tots vostès proporcionen els mateixos avantatges i tenen els mateixos punts febles. En altres paraules, aneu al coll i al coll amb els rivals del vostre mercat i tenen les mateixes possibilitats de guanyar la caixa de compres a Amazon. El vostre client potencial pot fer clic a la pàgina del vostre competidor i perdreu una venda en un moment. Per això, teniu fins a 10 segons per convèncer un cercador per triar exactament el vostre producte.

El servei de màrqueting d'Amazon us ajudarà a atreure més clients potencials i augmentar la visibilitat de la vostra marca a Amazon. A més, permet adreçar anuncis als usuaris en diferents etapes d'intenció de compra. Li proporciona la possibilitat d'obtenir la seva marca davant de compradors del mercat addicionals a Amazon.

Els anuncis titulars compleixen el paper de marca, els productes patrocinats són usuaris objectiu que estiguin interessats en un producte determinat. Aquests anuncis de display de producte us ajuden a mantenir clients potencials dins del vostre entorn de compres d'Amazon.

Amazon Marketing Services es va convertir en tres formats publicitaris d'Amazon:

  • Amazon Sponsored Products Ads
  • Amazon Headline Search Ads

Tots aquests formats de publicitat tenen el seu lloc en l'embut de conversió d'Amazon. Una estratègia de màrqueting guanyadora requereix totes aquestes tres funcions, així com els diferents tipus d'orientació de cada campanya.

Anuncis de cerca en capçalera

Els anuncis de cerca titulars es basen a la part superior de l'embut de venda. És el primer els usuaris observen a la pàgina de resultats de la cerca i afecten directament la decisió de compra dels cercadors. Són els millors per a cerques de marca i de categoria general. Els anuncis de cerca principal inclouen un títol de text personalitzat i diversos productes relacionats. Inclouen termes de cerca orientats i serveixen millor per a consultes generals. us ofereix l'oportunitat d'interactuar amb el vostre públic objectiu al començament de la seva recerca.

Val la pena distingir el benefici fonamental de l'anunci de cerca titular. És la possibilitat de fer clics directes a una altra informació que no sigui una pàgina de detalls del producte. Rebeu l'oportunitat d'enviar els vostres clics a aquests tipus d'URL com a URL personalitzat, pàgina de marca, pàgina de resultats de cerca i pàgina de productes.

Anuncis de productes patrocinats

Els anuncis de productes patrocinats poden ser de dos tipus - automàtic i manual. El primer és con carpa conduïda, mentre que la segona és la paraula clau dirigida. Aquests anuncis es col·loquen a la part superior o inferior de la pàgina de resultats de la cerca d'Amazon quan utilitzeu una pàgina de detall d'escriptori i productes quan utilitzeu un dispositiu mòbil. Els anuncis de producte patrocinats es consideren com a anuncis intermedis de l'embut que apareixen davant dels clients potencials quan comparen diferents opcions per comprar.

Aquests anuncis estan disponibles no només per als proveïdors sinó també per a tots els venedors de tercers a Amazon. Podeu crear-los ràpidament i el mateix rebi l'aprovació.

Aquesta campanya de publicitat és similar a la de compres de Google, ja que els anuncis són per a un producte determinat. D'altra banda, Amazon també té en compte la rellevància del vostre producte a la consulta de l'usuari, a la vostra política de preus, a les revisions i a l'historial de vendes.

El millor és que podeu triar entre els tipus d'orientació automàtics i manuals..Quan executeu l'anunci automàticament, Amazon utilitza la informació disponible per a que coincideixi amb els anuncis de producte amb els termes de cerca més rellevants. En un cas en què va publicar la vostra publicitat manualment, podeu carregar una llista de termes de cerca mitjançant la qual podeu orientar els vostres anuncis de producte. Les campanyes manuals tenen el cost per clic més alt, però ofereixen millors opcions d'orientació, mentre que les campanyes automàtiques es poden crear fàcilment i apareixen en un nombre més ampli de cercadors.

No puc votar tant per anuncis manuals com per a anuncis automàtics. Tots dos són beneficiosos per al vostre negoci, per això us recomano utilitzar-los en un complex.

Entre els requisits principals per a Amazon Sponsored Products, podem distingir els següents:

  • Un compte de venedor professional d'Amazon;
  • Possibilitat d'enviar a totes les adreces del territori dels Estats Units;
  • La vostra llista de productes s'ha de basar en diverses categories disponibles;
  • Només heu de vendre productes nous i originals;
  • El vostre anunci només s'hauria de crear per a la llista que està disponible per al quadre de compra. En cas contrari, l'anunci no es mostrarà als vostres clients potencials a Amazon.
  • Hauríeu de comercialitzar els vostres productes en un dels següents països: Estats Units, Regne Unit, Canadà, Alemanya, França, Espanya, Itàlia i Xina.

Anuncis de display de producte

Els anuncis de display de producte es basen a la part inferior de l'embut de venda i només es mostren a les pàgines de detall del producte. És la vostra última oportunitat per atreure els vostres clients potencials a fer una compra.

Aquest tipus d'anuncis es poden orientar pel tipus de producte que un client va a comprar o per les seves preferències actuals o anteriors. L'orientació de producte us ofereix l'oportunitat de determinar quines pàgines del producte voleu col·locar. Per exemple, podeu mostrar els vostres productes a les vostres pàgines de competidors de mercat, proporcionar cerques a Amazon amb articles gratuïts a un preu raonable. Tanmateix, val la pena dir que la segmentació de producte està limitada en profunditat, ja que cal seleccionar les coses per les quals voleu que apareguin els vostres anuncis.

En el seu terme, l'orientació per interessos pot cobrir més sòl però amb lleugerament menys rellevància. Si utilitzeu aquest tipus d'anuncis, podeu mostrar els vostres productes als usuaris que visiten una categoria particular de productes o els elements relacionats que pertanyen a la mateixa categoria Source .

December 14, 2017