Back to Question Center
0

Com classificar-se a la recerca de productes d'Amazon com un venedor gran?

1 answers:

Cada gran venedor en línia sap com classificar en la cerca de productes d'Amazon. El que passa és que no hi ha cap altra manera de sobreviure allà com un venedor actiu, tret que millor ho facis per millorar les posicions de producte que cerca, de manera que el nombre creixent de persones ho vagi a veure. Tingueu en compte, però, que amb el canvi constant de l'algoritme de classificació de cerca A9, el mercat d'Amazon necessita que s'adapti contínuament a la seva nova realitat.No obstant això, hi ha una manera demostrada que us pot ajudar a comprendre com classificar a la recerca de productes d'Amazon, de manera que els vostres articles oferts per a la venda estiguin sempre a la part del lleó del vostre públic objectiu. A continuació, us mostraré com podeu completar la tasca de la millor manera possible.

Com classificar-se a la recerca de productes d'Amazon

Abans de res, haureu d'identificar el conjunt principal de les vostres paraules clau potencialment guanyadores. Per completar aquesta tasca, us recomano utilitzar el Planificador de paraules clau, una eina de recerca de paraules clau predeterminada de Google disponible en accés obert. De debò, aquest bon i antic ajudant en línia és un gran punt de partida per començar a analitzar les vostres paraules clau principals i les expressions de cerca de cua llarga.Un cop finalitzada, haurà de perfeccionar la seva llista massiva en una llista de verificació definitivament més curta que contingui només paraules clau que no es poden guanyar.Sí, pot semblar una tasca bastant desorientadora i que consumeix molt de temps, però, afortunadament, hi ha moltes eines diferents dissenyades específicament per a una recerca de paraules clau en profunditat a Amazon.

Aquí és on podeu triar: Sellics (millor per a les primeres fases de la recerca de paraules clau d'Amazon), Sonar (bo per descobrir totes les paraules clau valuoses necessàries per classificar el vostre producte), LSI Graph (una eina gratuïta, molt útil per entendre com classificar en la cerca de productes d'Amazon (per les seves suggerències de paraules clau generades automàticament, rellevants per a la vostra categoria de producte o un article individual que ja teniu a la venda), Moz (servei original d'optimització de motors de cerca dissenyat per a un contingut específicament orientat optimització per a les paraules clau rellevants), Thesaurus (sí, de debò, es troba entre les eines de recerca de paraules clau més subestimades, especialment per a Amazon), així que, per què no utilitzar-lo per al vostre propi avantatge competitiu, no?.

I aquí hi ha la resta d'opcions provades per l'ús i suggeriments pràctics per classificar-se bé en la cerca de productes d'Amazon, fins i tot si encara és un empresari novell que pot vendre allí per primera vegada:

  • No dubteu a oferir descomptes o ofertes realment sorprenents: és una forma realment sorprenent de millorar les conversions de productes des del principi.
  • Assegureu-vos que esteu donant satisfacció als vostres clients (seguiu controlant les puntuacions d'estrelles i la taxa de defectes de comanda).
  • Mantenir la disponibilitat adequada de productes.
  • Encara que és bastant difícil de fer-ho completament controlable, recomano acuradament que pagui una atenció més precisa a la tarifa de sortida del vostre client. És una mètrica molt important, sobretot quan es tracta de mesurar la classificació del producte a la cerca d'articles d'Amazon Source .
December 22, 2017