Back to Question Center
0

Com classificar en Amazon les paraules clau més rellevants?

1 answers:

Si voleu saber com classificar a Amazon per les vostres paraules clau rellevants més importants: ja esteu al lloc correcte. Sabíeu que la primera pàgina dels resultats de la cerca a Amazon rep més del 60% del trànsit global de cerca procedent dels compradors en directe que busquen els articles a la venda per aquí? Per tant, significa que, com més a prop trobareu a la part superior de la cerca de productes d'Amazon les paraules clau rellevants i les frases de cerca de cua llarga, més beneficis potencials podreu beneficiar-vos.Però, com classificar a Amazon per a les paraules clau rellevants més importants, sobretot si encara és un venedor novell que acaba de fer els primers passos inicials en aquest mercat tan ple de gent? La resposta curta és: entendre les paraules clau i les seves particularitats principals que es veuen des del punt de vista de l'algoritme de classificació de cerca A9. Així que, a continuació, us mostraré com classificar-vos a Amazon, oferint una breu guia sobre les paraules clau principals i la manera correcta d'identificar-les allà.

Com classificar a Amazon per a les paraules clau més importants

Abans de res, aprofundim en la recerca de paraules clau d'Amazon de la manera correcta. Recordeu que és el fonament bàsic del vostre potencial de classificació a Amazon. A continuació, us oferim alguns termes i definicions bàsics per comprendre com classificar a Amazon per a les vostres paraules clau principals. Assegureu-vos que teniu tots:

  • Paraules clau : les paraules clau d'Amazon, des del punt de vista de la SEO i el comerç electrònic modern, serien els "accessos directes" que resumeixen les principals propietats del producte a la venda o les seves relacions generals amb la categoria de producte. Les paraules clau rellevants són una part molt important de l'optimització de la fitxa de producte a la recerca de productes d'Amazon.
  • Paraules clau de cua llarga : es proposa una frase o combinacions de paraules clau particulars que els compradors en viu tenen més probabilitats de fer per a la consulta de cerca de productes a Amazon. En poques paraules, les paraules clau d'alta costura d'Amazon són combinacions de paraules clau habituals que s'utilitzen amb major freqüència a la cerca de productes. De fet, especialment aquest tipus de paraules clau constitueixen aproximadament el 70% de les recerques de productes realitzades pels compradors en directe allà.

És per això que és encara més important identificar les combinacions de cerca de cua llarga adequades rellevants per al vostre producte a la venda o categoria de producte. D'aquesta manera, tindreu millors possibilitats de mostrar-se a un públic més ampli de compradors potencials que busquen els productes oferts a la venda per aquí. Entre els altres, us recomano utilitzar les següents eines de recerca de paraules clau, dissenyades específicament per a aquesta plataforma de comerç electrònic.

  • Merchant Words : una bona eina de partida per executar una recerca de paraules clau ràpida a Amazon, ajudant-vos amb molts suggeriments de cua de llarg recorregut, que s'agafen directament d'un exitós èxit venedors en el vostre lloc o categoria de producte.
  • Jungle Scout : és una botiga única per a tots els empresaris en línia que venen a Amazon. A part de les dades de paraules clau que beneficien molt, Jungle Scout ha demostrat ser de gran ajuda en el camp de la prospecció d'algunes oportunitats de nous productes o la necessitat d'obtenir una valuosa informació competitiva, tant en productes potencialment rendibles com en la relativa llarga cua de paraules clau combinacions necessàries per classificar Source .
December 22, 2017