Back to Question Center
0

El rastreig de dades es fa fàcil per Semalt

1 answers:

El rascatge web s'ha convertit en un procés digital essencial en la planificació comercial i comercial. Actualment, les indústries volen recollir dades en pocs minuts i intentar trobar les formes més efectives per assolir els seus objectius. L'extensió de Web Scraper de Chrome és una excel·lent solució i ofereix als seus usuaris increïbles eines i resultats. Els usuaris no necessiten tenir cap habilitat especial de programació informàtica per utilitzar aquest programa.

Extensió de rascador web

Web Scraper és una extensió per al navegador Сhrome fet exclusivament per rascades de dades web . Podeu configurar un pla (sitemap) sobre com navegar un lloc web i especificar les dades que s'han d'extreure. El rascador travessarà el lloc web segons la configuració i extreu les dades rellevants. Permet als usuaris exportar les dades extretes a formats específics. També pot incloure diverses pàgines. Per això és una eina molt poderosa. Es pot recuperar dades d'una sèrie de pàgines web dinàmiques que utilitzen Ajax i JavaScript. Per raspar moltes pàgines d'un lloc web en particular, els usuaris han d'entendre l'estructura de la pàgina. Per exemple, si volen canviar a una pàgina nova, només han de canviar el número al final d'una URL. Al mateix temps, poden crear un mapa del lloc per tal d'esbrinar moltes pàgines automàticament.

Elements de raspallat

Quan els cercadors web utilitzen aquesta eina poden crear mapes del lloc per tal de poder navegar pel lloc i les meves dades relatives. Mitjançant l'ús de diversos selectors, el rascador web pot navegar pel lloc web per obtenir algunes dades, com ara llistes, imatges, continguts i taules. Més específicament, cada vegada que el rascador obre una pàgina d'un lloc web, els usuaris han de reunir alguns elements. Per fer-ho, han de fer clic al mapa del lloc seleccionant "Scrape". En cas que hagen d'aturar el procés en el medi, només han de tancar aquesta finestra i poden conservar les dades extretes. A continuació, les dades rascades es poden exportar com a formats CSV.

Aquest raspall de dades r és una eina d'extracció molt simple, eficient i robusta. Ofereix alguns avantatges, com l'extracció de dades que poden llegir estructures de dades, com ara llistes de contactes, preus, productes, correus electrònics i més automàticament.

Fer rastrejar diverses pàgines amb Refinar

Refinar ofereix algunes tècniques excel·lents perquè els usuaris puguin manejar de la millor manera possible les dades que han rebutjat. Per extreure informació de diverses pàgines web, utilitzarem un procediment de dos passos:

En primer lloc, obtindrem totes les URL de les pàgines web amb l'extensió del rascador , a continuació, extreurem la informació d'aquestes pàgines web mitjançant Refinar. Si les pàgines web volen recopilar dades per proporcionar enllaços a altres pàgines similars, els cercadors web poden fer servir paginacions per seguir a la pàgina següent. Els usuaris també poden combinar algunes estratègies per poder paginació i rastreig a diversos llocs web. Per exemple, poden generar una llista d'URL per raspar i, posteriorment, fer pagines a través dels resultats Source .

December 22, 2017