Back to Question Center
0

Apify: la manera més intel·ligent d'extreure els llocs web - Expert Semalt

1 answers:

El rastreig web és el procés de recollida automàtica de dades o recopilació d'informació des de la World Wide Web. Hi ha una gran quantitat de recol · lectors de dades, però Apify és el servei més precís i potent.

Apify és un rascador web avançat i un programari d'automatització. Rasca la informació de diversos llocs i la organitza en qüestió de minuts. Podeu recopilar i estructurar dades mitjançant aquesta eina. Si voleu escanejar informació des d'un lloc web de moda, Apify organitzarà informació basada en colors, preus i mides de productes. A continuació es detallen alguns dels seus principals beneficis:

1. Una forma intel·ligent d'extreure el lloc web:

Amb Apify, no cal que creeu fulls de càlcul manualment. Aquesta eina carrega automàticament fulls de càlcul al vostre CRM. Utilitza API per extreure dades d'un lloc sencer. Apify crea dades d'alta qualitat sobre predicció del temps, preus dels productes i estratègies de màrqueting. També rastreja les vostres pàgines web i millora les classificacions del vostre lloc.

2. Adequat per a tothom:

Apify és adequat per a programadors, no codificadors, empreses, autònoms, periodistes, webmasters, petites i mitjanes empreses i analistes de dades. Com a estudiant, podeu utilitzar Apify per recopilar informació per al vostre projecte de recerca. Aquest rascades del lloc web r és bo tant per a les empreses d'inici com per a les millors marques. Ens ajuda a controlar els llocs dels nostres competidors i desenvolupar noves estratègies comercials i de màrqueting.

3. Una excel·lent eina per dur a terme diverses tasques:

Apify ajuda a crear nous llocs de borsa, construeix aplicacions de reserva de vols, analitza mercats immobiliaris, revisa els productes i realitza nombroses tasques. De fet, podeu fer tasques de mineria de dades i rastreig web amb aquest servei i obtenir informació lliure d'errors en qüestió de minuts.

4. Processament intel·ligent:

L'API de Apify troba automàticament i extreu dades útils per a vostè. JSON s'utilitza habitualment com a mecanisme d'emmagatzematge de transport entre el client i el servidor web. També us manté actualitzat sobre les tendències actuals de màrqueting i proporciona informació sobre la qualitat de les dades. Podeu utilitzar la vostra opció API de cerca per trobar bons bots a Internet. Apoteu les dades dels filtres i creeu llistes de productes per separat.

5. Opcions d'IP diversificades:

Una de les característiques principals d'Apify és que proporciona opcions de IP diversificades. Podeu subscriure's al pla professional i actuar de forma anònima a la xarxa. Podeu accedir a centenars d'adreces IP úniques i realitzar diverses tasques d'exploració i extracció de dades alhora.

6. Connecteu a Apify amb les vostres aplicacions preferides:

A diferència d'altres eines de raspat web ordinàries , Apify es pot connectar a la vostra aplicació web preferida. També és útil per als programadors i els ajuda a processar i analitzar els resultats de rastreig. Amb Apify, podeu obtenir informació sobre llocs web i rebre notificacions. Podeu descarregar una aplicació al vostre telèfon intel·ligent i realitzar les vostres tasques en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

7. Funcions de gran abast:

Només haureu de dir-li el que voleu rastrejar o raspar, Apify realitzarà les tasques automàticament. Amb aquest servei, podeu extreure llocs web i blocs amb galetes, redireccions i AJAX. No necessiteu instal·lar cap connector basat en navegador. Apify és una bona alternativa per importar. io, Octoparse, Uipath, Scraper de pantalla i Kimono Labs Source .

December 22, 2017