Back to Question Center
0

Quines eines de venda a l'Amazon poden facilitar la vostra vida?

1 answers:

Si teniu una experiència de venda de productes a Amazon, heu de saber que és un procés que requereix molt de temps que requereix esforços significatius i una millora constant. No podeu gestionar tots els aspectes del negoci pel vostre compte, principalment si utilitzeu Amazon com a font de vendes addicional. Afortunadament, podeu trobar moltes eines professionals de venda d'Amazon que us facilitaran la vostra vida. Amb ells, podreu dedicar més temps al desenvolupament del vostre negoci i accelerar un procés de monitorització de les mètriques empresarials d'Amazon.

Aquesta breu publicació es dedica a la forma de millorar el vostre negoci mitjançant les eines de venda d'Amazon. Per tant, aprofundim en aquestes eines. Aquí els trenco amb el que serveixen, no necessàriament l'ordre en què els recomano.

Serveis empresarials d'Amazon

Jungle Scout

Jungle Scout és un programari automatitzat en línia que serveix per ajudar-vos a trobar els productes que podeu beneficiar des de. És raonable utilitzar aquesta eina en la fase inicial de la seva campanya d'optimització ja que pot reduir el temps en suposicions i eliminar tots els riscos de llançament.

Hi ha dues opcions sobre com podeu utilitzar l'aplicació Jungle Scout. El primer és una aplicació web. Li permet trobar nínxols de mercat lucratius i productes rendibles a tot el catàleg de l'Amazònia. L'aplicació Jungle Scout us ofereix l'oportunitat de filtrar tota la base de dades per preu, vendes i categoria per trobar l'inventari més adequat. A més, mitjançant aquesta eina, podeu fer un seguiment de les posicions de rang i preus del competidor. Si feu servir aquesta eina com a Extensió de Chrome, podeu obtenir indicacions instantànies del producte a qualsevol pàgina mentre navegueu. Us proporcionarà el preu de cada producte, la posició del rang, el recompte de revisions i més per obtenir una comparació de productes precisa.

AMZ Tracker

AMZ Tracker és una valuosa eina gratuïta de recerca de productes per a comerciants d'Amazon. Ajuda a fer classificacions amb l'ajuda de la promoció, l'optimització de la taxa de conversió i l'anàlisi de competidors.

No obstant això, la prestació principal que aquest programari us pot proporcionar és una recerca de paraules clau professionals. Segons les dades del lloc web de l'empresa, AMZ Tracker va ser el primer rastrejador de paraules clau d'Amazon mai produït. Significa que té una enorme base de dades de termes de cerca d'Amazon i pot satisfer les vostres necessitats d'optimització. Amb aquesta eina, podeu veure com es classifiquen les paraules clau relacionades amb els vostres productes als resultats de la cerca d'Amazon.

Segons l'estratègia defensiva AMZ Tracker, podeu rebre alertes de revisió negativa cada vegada que els clients deixin menys de 5 estrelles. Us dóna la possibilitat de respondre immediatament per resoldre els problemes i demanar-los que aixequi la qualificació. Un altre servei útil de seguiment d'AMZ és les alertes segrestades. Aquest servei ofereix alertes en qualsevol moment en què altres venedors intenten segrestar la vostra fitxa. Podeu reclamar-los abans de recollir dades crucials del vostre producte.

Per tant, aquesta eina és més que un seguidor de rang, ja que us proporciona informació sobre com optimitzar la vostra fitxa de producte, millorar el rang de producte i fins i tot aparèixer a Amazon Box de compra Source .

December 22, 2017