Back to Question Center
0

Com utilitzar les eines d'Amazon per ampliar la vostra empresa?

1 answers:

Per executar correctament el vostre negoci a Amazon i tenir temps per desenvolupar el vostre negoci, heu d'utilitzar eines útils per als venedors d'Amazon FBA. Aquestes eines faran que la vostra vida sigui molt més senzilla, estalviant-vos temps amb investigacions i anàlisis de mercat que consumeixen temps.

Si esteu al final de la vostra pràctica de comerç electrònic d'Amazon, us recomano seguir els principis bàsics per mantenir els costos baixos. Després d'un temps, quan la vostra empresa sigui rendible, podeu començar a afegir les noves eines per augmentar la productivitat de l'empresa.

Començar el vostre negoci a Amazon no requereix cap inversió significativa. No obstant això, hauríeu de pensar en el vostre èxit futur. Heu d'entendre que iniciar un negoci a Amazon és molt més senzill que desenvolupar-lo. En algun moment, haureu d'actualitzar l'escala de la vostra empresa al següent nivell. En cas contrari, perdreu els nostres clients potencials i els beneficis.

És per això que en aquest article anem a parlar sobre les eines més eficaces d'Amazon que podeu utilitzar per desenvolupar el vostre negoci FBA.

 • CamelCamelCamel
 • És una eina gratuïta de rastreig de preus d'Amazon que ajuda a recollir on JS ha deixat i segueix les dades històriques. Supervisa nombrosos productes d'Amazon i us avisa quan cauen els preus. Les dades proporcionades per l'eina Camel l'ajudaran a mantenir la competitivitat en el seu nínxol de mercat i estar a la part superior d'aquest joc de comerç electrònic. A més, ajuda a determinar la legitimitat de les dades de vendes. Podeu fer un seguiment de si els productes només estan iniciant i espingint les vendes o que realitzen constantment. Amb l'eina Camel, podeu identificar la tendència al llarg del temps. Malauradament, aquesta eina no té cap altra funcionalitat.

  • Laboratori d'inventari

  Inventory Lab és una eina que serveix per millorar la llista de productes a Amazon. Utilitzant aquesta eina, podeu investigar productes, llistar-los i gestionar-los. A més, podeu fer un seguiment de totes les vostres despeses i calcular el benefici net. Ofereix una oportunitat d'imprimir etiquetes individualment a l'hora d'afegir cada element a l'inventari. Rebeu un avantatge poderós en obtenir un inventari rendible per al vostre negoci mitjançant un dispositiu mòbil.

  Un altre avantatge d'aquesta eina és que podeu fer un seguiment de la rendibilitat del vostre negoci per a cada SKU que us sentiu a Amazon.

  Laboratori d'inventari proporciona 30 dies de període de prova. Després d'això, haurà de pagar $ 49 per mes.

  • AMZ Tracker

  Per créixer els greixos del vostre negoci, heu de saber quines paraules clau heu classificat i què heu de millorar per millorar vendes. El programari AMZ Tracker us proporcionarà totes aquestes dades, que us ajudarà a decidir què ha de fer amb el vostre negoci. A més, mitjançant aquesta eina, podeu fer un seguiment dels productes del vostre competidor per veure quan fan un canvi que funcioni. AMZ Tracker us permet identificar el que ha reduït el percentatge de conversions i solucionar-lo a temps. A més d'això, podeu fer un seguiment de les ressenyes negatives i fer que els productes de llançament siguin més fàcils amb el seu club de revisió. Tingueu en compte que aquesta eina té un cost mensual i no proporciona cap servei gratuït Source .

  December 22, 2017