Back to Question Center
0

Com fer que els vostres productes siguin visibles quan algú cerca les vostres paraules clau orientades a Amazon?

1 answers:

Segons les recents xifres de la indústria, el 55% de totes les cerques de productes en línia comencen a Amazon. Amazon es va convertir en una plataforma de cerca encara més popular que Google pel que fa a la recerca de productes. L'any passat, aquesta popular plataforma de venda minorista mundial va superar els $ 107 mil milions en vendes totals. Significa que obté més de 12 milions de dòlars en vendes cada mitja de mitjana. No creieu que aquests números sonen impressionants? Crec que aquesta estàtica és bastant convincent i encoratja a desenvolupar negocis a Amazon.

No obstant això, molts comerciants en línia es preocupen que Amazon va a reduir els seus marges de beneficis i limitar el seu creixement empresarial. Aquests temors no són irracionals, i pot ser cert depenent del model de negoci. No obstant això, aquest risc val la pena prendre. La dominància d'Amazon proporciona nombrosos avantatges per comerç electrònic que ajuden els comerciants a fer fortuna. Amazon fa possible aprofitar els avantatges del vostre negoci. Tot el que necessites és seguir les regles del joc d'Amazon.

Consells per augmentar la vostra visibilitat a la cerca d'Amazon

  • Obteniu més crítiques

Poseu-vos en un lloc dels vostres clients. Quan compra Amazon, què sol comprovar abans de res? Per descomptat, les ressenyes dels clients recents. Heu d'assegurar-vos que altres persones estiguin satisfetes amb l'element que vau a comprar. En altres paraules, la majoria dels clients necessiten proves socials per prendre la decisió de compra.

Per tant, heu de buscar les oportunitats per obtenir ressenyes més positives per als vostres clients recents. Podeu regalar els vostres productes o proporcionar-vos als clients els descomptes per rebre crítiques justes i honesta. Els informes que contenen imatges i vídeos es consideren els més valuosos per als vostres clients potencials. Cal que sol·liciteu ressenyes de manera eficient i que recompense els clients que hagin realitzat la compra posterior per contribuir. També és raonable invertir en l'optimització d'anuncis i en la millora dels serveis al client per obtenir més ressenyes orgàniques. I, finalment, cal comprendre l'estructura de preus d'Amazon i ajustar-ne els preus. Per exemple, podeu proporcionar als vostres clients els descomptes i executar ofertes diàries per fer-les fidels a la vostra marca. Aquesta estratègia de màrqueting, juntament amb grans ressenyes i una llista ben optimitzada, poden crear una estratègia guanyadora d'optimització d'Amazon.

A més, pot ser que sigui potent per obtenir ressenyes en altres plataformes, com ara fonts de revisió, blocs rellevants i canals de mitjans socials favorits. Mitjançant la promoció de les vostres opinions sobre aquests canals, obtindreu un efecte omnipresent que augmentarà significativament la vostra consciència de marca.

  • Optimitzeu la vostra fitxa de producte per a Amazon SEO

L'optimització del motor de cerca d'Amazon juga un paper important en aconseguir la vostra fitxa de producte davant del vostre públic objectiu. Amazon té una varietat de factors de classificació per determinar quins productes es mostraran a l'usuari individual d'acord amb les seves preferències i la seva història de cerca. Per tant, necessiteu analitzar els factors SEO principals d'Amazon i crear-ne la llista d'acord amb ells.

S'ha de prestar especial atenció al títol del producte. Hauria de contenir característiques essencials del producte i els vostres termes de cerca d'alt volum. A continuació, comproveu si omple tots els punts de bala o no. També han d'incloure els vostres termes de cerca i, en breu, enumerar les característiques i característiques essencials del producte. La descripció necessita al màxim i les paraules clau són rics. Assegureu-vos que heu enumerat tots els avantatges del vostre producte a la secció descriptiva.

Fixeu-vos en els termes de cerca que els vostres clients potencials usaran per trobar els vostres productes i veure quines paraules clau fan servir els competidors de nínxols de mercat. En la majoria dels casos, és raonable utilitzar termes de cerca de cua llarga que els usuaris poden utilitzar per trobar elements en particular. Aquests termes de cerca us donaran més possibilitats d'elevar el vostre rang a SERP.

Encara que sempre és significatiu adonar-se del valor d'optimitzar per als rànquings de cerca, la primera impressió sempre ha de ser primer. És per això que necessiteu invertir el vostre temps i esforços en visuals d'alta qualitat per donar una primera impressió de qualitat. Assegureu-vos que la vostra fitxa conté imatges de qualitat i contingut de vídeo.

  • Busqueu les oportunitats de conduir més vendes de la cerca d'Amazon

No limiti les oportunitats de negoci, promocioneu els vostres productes només a Amazon. Necessites pensar més. Hi ha moltes oportunitats promocionals a Amazon. Obteniu els vostres productes destacats a la premsa, utilitzeu la publicació de blocs i col · labori amb els influents del pensament en el vostre lloc. A més, pot tenir una forta presència en fòrums de nínxol i blocs, grups de mitjans socials i altres canals.

La clau de l'èxit a Amazon és una profunda comprensió del mercat en el qual venu. Per tant, haureu de saber com ubicar la marca correctament a la cerca d'Amazon per destacar-se de la multitud. Feu tot el que tingui un client, i veureu un resultat. Proporcioneu als vostres clients productes d'alta qualitat i millor atenció al client. D'aquesta manera, millorarà el vostre historial de vendes i atregui més clients als vostres productes.

Si ets un venedor d'Amazon, has de participar a les guerres de preus, tant si us agrada o no. Un preu competitiu és un important factor de rànquing a Amazon que ajuda als comerciants a guanyar un quadre de compra. Els venedors d'Amazon més reeixits utilitzen eines de repricació especials per controlar els preus del mercat i mantenir-se competitives.

No obstant això, també hi ha altres maneres d'estar al TOP de Amazon e-commerce. Podeu centrar-vos en la millora de la vostra puntuació tot responent a tots els missatges que us importen. Vostè necessita posseir-se com un bon venedor i oferir als vostres clients els motius per triar-vos sobre els vostres competidors de nínxol.

A més, sempre haureu de fer els vostres diners a la compra. D'aquesta manera, la conducció de vendes addicionals us permetrà comprar més i reduir el cost de l'adquisició en última instància.

Tingueu en compte que les entregues tardanes i les existències poden afectar negativament la vostra reputació de marca i reduir el rang de productes a Amazon. Per això, cal centrar-se en la disminució dels errors d'inventari, com ara malversats, paquets danyats i fora de les existències. És essencial que els seus productes estiguin sempre en estoc, ja que serveix com a factor determinant per guanyar la caixa de compra i l'alt rang d'Amazon. Si podeu enviar les vostres dades amb rapidesa i precisió, Amazon us recompensarà amb els avantatges del venedor principal.

  • Busqueu els socis i noves oportunitats a Amazon

Hi ha moltes oportunitats com ampliar vendes a Amazon. Assegureu-vos que l'utilitzeu per augmentar els ingressos generals de l'empresa. Podeu associar-vos amb altres marques a Amazon per desenvolupar el vostre poder de marca i obtenir ofertes de nous negocis Source .

December 22, 2017