Back to Question Center
0

Ús de l'eina Scraping de Google per extreure dades - Expert Semalt

1 answers:

Un rascador web és un script automatitzat que recopila dades de llocs estàtics, que permeten als usuaris finals transformar la informació obtinguda en un format usable. De fet, es pot trobar tota la informació que necessiti a la web. El problema és extreure dades en formats que es poden manipular o analitzar fàcilment.

Eina de raspat de Google

L'extensió de rascador de Google Chrome és una eina web rascada que funciona amb el navegador Chrome. Amb aquesta extensió, no cal contractar milers d'assistents per copiar i enganxar contingut de la web durant tot el dia. Seleccioneu el text de destinació i deixeu que l'extensió de rascador de Chrome faci la resta.

Un bon nombre de grups ciutadans treballen per responsabilitzar els seus governs a la baixa de les seves despeses. L'extensió del rascador de Chrome els permet lluitar per la transparència i la rendició de comptes recopilant dades reals sobre les operacions dels governs. Copiar dades de la web mitjançant tècniques manuals pot ser una tasca tediosa. Feu que la seva campanya de raspat sigui eficaç instal·lant aquesta extensió de rascador web al vostre navegador.

Com instal·lar l'extensió del rascador de Chrome?

L'extensió de Google scraper de Chrome és una eina de raspat de web altamente classificada que s'ofereix de forma gratuïta a la botiga web de Chrome. Per instal·lar aquest rascador al vostre navegador, feu clic a l'opció "Afegeix a Chrome" que es mostra a l'extrem superior dret del navegador Chrome. Una vegada instal·lat, l'eina ara es troba sota el botó Menú del navegador.

Com utilitzar l'eina Google Scraping?

Algunes taules de dades web es poden transferir des de la web a fulls de càlcul que es poden utilitzar en el futur. Tanmateix, obtenir dades de llocs web estàtics en formats utilitzables requereix esforços addicionals. En aquest tutorial, les taules de la Comissió de Valors i Mercats dels Estats Units (2015, formulari 20-F) s'utilitzaran per il·lustrar com l'extensió de Chrome extreu dades de pàgines web i llocs web.

Per extreure dades de llocs que utilitzen l'eina de raspat de Google, identifiqueu la pàgina web que voleu rebutjar. En aquest cas, concentreu-vos en les taules. Seleccioneu les files que cal rastrejar i feu clic a la icona del rascador a l'extrem superior dret del navegador i seleccioneu "Parpelleig similar. "

L'Extensió del rascador de Chrome transferirà les dades rascades a una nova finestra. El rascador també identificarà els noms de les columnes de la taula extreta. Comproveu les dades obtingudes per assegurar-vos que s'hagi extret correctament. Feu clic a "Copia al porta-retalls" i, a continuació, obriu el vostre Microsoft Excel. Enganxeu les dades al vostre full de càlcul fent clic a "Ctrl + V". "

Abans d'analitzar la informació del vostre full de càlcul, deixeu anar els encapçalaments de les columnes a les ubicacions correctes. Suprimiu les columnes buides del vostre Microsoft Excel per obtenir dades reals. Utilitzeu la funció de suma d'Excel per assegurar-vos que la suma dels pagaments del vostre full és correcta.

L'eina de rascades de Google fa que l'exercici de recopilació de dades sigui més accessible i més senzill. El Scraper augmenta la precisió i l'eficiència de l'extracció de dades web, oferint-li més opcions per examinar els vostres valors. Utilitzeu la guia comentada més amunt per lliscar les pàgines web dels governs i obtenir dades reals per a la transparència Source .

December 22, 2017