Back to Question Center
0

Scraping Data from Google Results - Expert Semalt

1 answers:

Molts webmasters, programadors i desenvolupadors barregen a Google per obtenir informació útil. S'extreuen les pàgines web desitjades i exporten dades als formats CSV i JSON. Diverses eines de raspat s'han introduït en els últims mesos, però els més famosos s'esmenten a continuació.

1. Importació. io:

És un servei útil per esborrar milers d'enllaços de Google en només deu minuts. Amb importació. io, podeu crear els vostres propis conjunts de dades i exportar dades als fitxers CSV i JSON. Aquesta eina no necessita que escriviu cap codi i tingui més de 1000 API per realitzar la seva tasca. És més conegut per la seva tecnologia d'aprenentatge automàtic i obté dades segons el seu desig. Actualment, aquesta aplicació gratuïta està disponible per a usuaris de Mac OS X, Windows i Linux. Importació. io no és només un rascador web sinó també un extractor de dades i un rastrejador.

2. Webhose. io:

Amb Webhose. io, podeu accedir directament a les dades en temps real i rastrejar milers d'enllaços de Google en qüestió de minuts. Webhose és coneguda per la seva tecnologia d'aprenentatge automàtic i pot transformar les seves dades en més de 120 idiomes. A més, guarda els resultats en formats com JSON, RSS i XML. Programadors i empresaris fan servir Webhose. io per escombrar diferents punts de venda i portals de viatges i descarregar les dades directament als discs durs.

3. CloudScrape:

CloudScrape, també conegut com Dexi. io, és un servei complet que es fa servir per barallar Google en pocs minuts. És adequat per a empreses i s'orienta principalment a llocs web dinàmics. Els spammers utilitzen aquest servei per copiar contingut web de diferents llocs. Proporciona un editor basat en navegador i utilitza robots per rastrejar les vostres pàgines web i extreure informació en temps real. Podeu desar fàcilment les dades extretes a Google Drive o a la Caixa. net o exportar-lo com a JSON i CSV.

4. Scrapinghub:

Si esteu buscant raspar 1.000 enllaços de Google en cinc o deu minuts, Scrapinghub és l'eina adequada per a vostè. Es tracta d'un extractor de dades basat en núvol i un programa de mineria de continguts amb moltes característiques i propietats. Scrapinghub és utilitzat principalment pels pirates informàtics per obtenir contingut web valuós i té un rotador proxy intel·ligent per aconseguir que el vostre treball es faci convenientment.

5. Visual Scraper:

Amb Visual Scraper, podeu orientar i arrossegar més de dos mil enllaços de Google en qüestió de segons. És un dels rastreos web més sorprenents i famosos i d'extracció de dades. Les dades es poden exportar a formats com SQL, JSON, XML i CSV. Podeu recopilar, supervisar i extreure fàcilment el contingut web amb la seva senzilla interfície d'apuntar i fer clic. Per assegurar la protecció dels seus usuaris, Google ha implementat diverses estratègies i li demana que inseriu captcha de forma regular. Significa que si envieu vint sol·licituds als cercadors, alguns d'ells seran rebutjats immediatament si el captcha no està inserit correctament. Google té com a objectiu evitar que els usuaris freguin els enllaços del motor de cerca, però les eines anteriors són àmpliament utilitzades per extreure dades de llocs web i blogs Source .

December 22, 2017