Back to Question Center
0

BeautifulSoup per obtenir el contingut de la pàgina web en cinc minuts - Expert Semalt

1 answers:

Beautiful Soup és el paquet Python utilitzat per analitzar documents XML i HTML. Crea arbres d'anàlisi per a pàgines web i està disponible per a Python 2 i Python 3. Si teniu un lloc web que no es pot raspar correctament, podeu utilitzar diferents marcs de BellaSoup. Les dades extretes seran completes, llegibles i escalables, que contenen moltes paraules clau de cua curta i de cua llarga.

Igual que BeautifulSoup, lxml es pot integrar amb un html. mòdul analitzador convenientment - ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα προσφορα. Una de les característiques més distintives d'aquest llenguatge de programació és que proporciona protecció contra l'spam i millors resultats per a les dades en temps real. Tant Lxml com BeautifulSoup són fàcils d'aprendre i proporcionen tres funcions principals: formateig, anàlisi i conversió d'arbre. En aquest tutorial, t'ensenyarem com utilitzar BeautifulSoup per agafar el text de diferents pàgines web.

Instal·lació

El primer pas és instal·lar BeautifulSoup 4 mitjançant pip. Aquest paquet funciona en Python 2 i 3. BeautifulSoup està empaquetat com a codi Python 2; i quan ho utilitzem amb Python 3, s'actualitza automàticament a la darrera versió, però el codi no s'actualitza a menys que instal·lem el paquet Python complet.

Instal·lant un analitzador

Podeu instal·lar un analitzador adequat, com html5lib, lxml i html. analitzador. Si teniu instal·lada la pip, necessitareu importar des de bs4. Si baixeu l'origen, heu d'importar des d'una biblioteca de Python. Recordeu que l'analitzador lxml ve en dues versions diferents: l'analitzador XML i l'analitzador HTML. L'analitzador d'HTML no funciona correctament amb les versions anteriors de Python; així, podeu instal·lar l'analitzador XML si l'analitzador HTML deixa de respondre o no s'activa correctament. L'analitzador lxml és comparativament ràpid i fiable i proporciona resultats precisos.

Utilitzeu BeautifulSoup per accedir als comentaris

Amb BeautifulSoup, podeu accedir als comentaris de la pàgina web desitjada. Els comentaris solen emmagatzemar-se a la secció d'objectes de comentari i s'utilitzen per representar un contingut de la pàgina web correctament.

Títols, enllaços i encapçalaments

Podeu extreure fàcilment els títols de pàgines, enllaços i encapçalaments amb BeautifulSoup. Només heu d'obtenir el marcatge de la pàgina amb un codi específic. Una vegada que s'obté el marcat, podeu fer rastrejar les dades dels encapçalaments i subtítols també.

Navega pel DOM

Podem navegar pels arbres DOM usant BeautifulSoup. L'encadenament d'etiquetes ens ajudarà a extreure dades per a propòsits de SEO.

Conclusió:

Un cop acabats els passos descrits, podreu agafar el text de la pàgina web convenientment. Tot el procés no trigarà més de cinc minuts i promet resultats de qualitat. Si esteu buscant extreure dades de documents HTML o fitxers PDF, tampoc no us ajudarà ni BeautifulSoup ni Python. En aquestes circumstàncies, haureu d'intentar un rascador d'HTML i analitzar fàcilment els vostres documents web. Hauríeu d'aprofitar al màxim les funcions de BellaSoup per fer-ne les dades per a propòsits de SEO. Fins i tot si preferim els analitzadors HTML de lxml, encara podem aprofitar el sistema de suport de BellaSoup i obtenir resultats de qualitat en qüestió de minuts.

December 22, 2017