Back to Question Center
0

BeautifulSoup per obtenir el contingut de la pàgina web en cinc minuts - Expert Semalt

1 answers:

Beautiful Soup és el paquet Python utilitzat per analitzar documents XML i HTML. Crea arbres d'anàlisi per a pàgines web i està disponible per a Python 2 i Python 3. Si teniu un lloc web que no es pot raspar correctament, podeu utilitzar diferents marcs de BellaSoup. Les dades extretes seran completes, llegibles i escalables, que contenen moltes paraules clau de cua curta i de cua llarga.

Igual que BeautifulSoup, lxml es pot integrar amb un html. mòdul analitzador convenientment. Una de les característiques més distintives d'aquest llenguatge de programació és que proporciona protecció contra l'spam i millors resultats per a les dades en temps real. Tant Lxml com BeautifulSoup són fàcils d'aprendre i proporcionen tres funcions principals: formateig, anàlisi i conversió d'arbre. En aquest tutorial, t'ensenyarem com utilitzar BeautifulSoup per agafar el text de diferents pàgines web.

Instal·lació

El primer pas és instal·lar BeautifulSoup 4 mitjançant pip. Aquest paquet funciona en Python 2 i 3. BeautifulSoup està empaquetat com a codi Python 2; i quan ho utilitzem amb Python 3, s'actualitza automàticament a la darrera versió, però el codi no s'actualitza a menys que instal·lem el paquet Python complet.

Instal·lant un analitzador

Podeu instal·lar un analitzador adequat, com html5lib, lxml i html. analitzador. Si teniu instal·lada la pip, necessitareu importar des de bs4. Si baixeu l'origen, heu d'importar des d'una biblioteca de Python. Recordeu que l'analitzador lxml ve en dues versions diferents: l'analitzador XML i l'analitzador HTML. L'analitzador d'HTML no funciona correctament amb les versions anteriors de Python; així, podeu instal·lar l'analitzador XML si l'analitzador HTML deixa de respondre o no s'activa correctament. L'analitzador lxml és comparativament ràpid i fiable i proporciona resultats precisos.

Utilitzeu BeautifulSoup per accedir als comentaris

Amb BeautifulSoup, podeu accedir als comentaris de la pàgina web desitjada. Els comentaris solen emmagatzemar-se a la secció d'objectes de comentari i s'utilitzen per representar un contingut de la pàgina web correctament.

Títols, enllaços i encapçalaments

Podeu extreure fàcilment els títols de pàgines, enllaços i encapçalaments amb BeautifulSoup. Només heu d'obtenir el marcatge de la pàgina amb un codi específic. Una vegada que s'obté el marcat, podeu fer rastrejar les dades dels encapçalaments i subtítols també.

Navega pel DOM

Podem navegar pels arbres DOM usant BeautifulSoup. L'encadenament d'etiquetes ens ajudarà a extreure dades per a propòsits de SEO.

Conclusió:

Un cop acabats els passos descrits, podreu agafar el text de la pàgina web convenientment. Tot el procés no trigarà més de cinc minuts i promet resultats de qualitat. Si esteu buscant extreure dades de documents HTML o fitxers PDF, tampoc no us ajudarà ni BeautifulSoup ni Python. En aquestes circumstàncies, haureu d'intentar un rascador d'HTML i analitzar fàcilment els vostres documents web. Hauríeu d'aprofitar al màxim les funcions de BellaSoup per fer-ne les dades per a propòsits de SEO. Fins i tot si preferim els analitzadors HTML de lxml, encara podem aprofitar el sistema de suport de BellaSoup i obtenir resultats de qualitat en qüestió de minuts Source .

December 22, 2017