Back to Question Center
0

Quina és la millor manera d'optimitzar els anuncis d'Amazon per als venedors novells?

1 answers:

Amazon és el motor de cerca més gran del món, almenys el que tracta de les ofertes de vendes en línia per a qualsevol producte que puguis imaginar. I en tu ets un venedor novell allà, haureu de conèixer les regles principals del joc perquè la supervivència en aquest mercat molt concorregut sigui molt més fàcil per a vosaltres. I la millor manera de fer un sòlid sòl per al vostre progrés comercial és optimitzar les vostres fitxes amazòniques per a les paraules clau principals de destinació, de manera que les vostres ofertes de productes apareguin de manera destacada al producte SERP. Per aquest motiu, a continuació, us donaré alguns consells i trucs breus per optimitzar les fitxes d'Amazon com un professional, fins i tot si encara esteu buscant un venedor novell que fa els passos inicials a l'èxit del minorista final allà.

Com optimitzar els anuncis d'Amazon com un professional

Abans de res, facem-ho - Amazon optimització de cerques sempre comença a configurar una pàgina de detall perfectament adaptada per Qualsevol producte que tingui a la venda. Al crear aquests elements de la pàgina de detalls del producte, és realment important que sigui precís i completament per escriure una pàgina de producte realment atractiva que guiaria a cada client potencial per fer la compra final particularment amb vostè i en cap altre lloc. Per això, recomano configurar els elements principals de la pàgina de detall del producte per optimitzar les vostres fitxes d'Amazon, de la manera següent:

  • Títol del producte : sempre ha de ser únic i conciso.Feu que sigui tan precís i atractiu per a l'estil general d'Amazon per als títols de productes possibles. Si ho feu, recordeu: el títol del producte és el millor lloc per configurar les vostres paraules clau principals i les frases de cerca de cua llargues en ordre decreixent de la seva importància. Tanmateix, tingueu en compte que us recomanem que eviteu les paraules clau duplicades utilitzades tant al títol del producte com a través de la resta d'altres seccions de la pàgina de productes que heu fet.
  • Punts de bala : aquesta secció de la pàgina de detalls del producte sol crear-se amb cinc declaracions de butxaca transportadores. Feu que només cobreixi la informació més important per tal que descrigui les principals característiques i avantatges del vostre article a la venda. De fet, la llista "ideal" de les bales pretén reintegrar la informació més important que ja s'ha anunciat al títol del producte.

  • Descripció del producte - de fet, és una secció més ampla de la vostra llista de bales. D'aquesta manera, la descripció del producte pretén ressaltar les principals característiques del producte a la venda, recolzat amb els elements generals del seu ús / manteniment quotidià. Considereu incloure aquí les següents característiques: dimensions del producte, adequació del nivell d'edat / habilitat, continguts i condicions del producte, estat d'origen, etc.Tingueu en compte, però, que mai no haureu d'incloure aquí la informació sobre el fabricant i el preu, ni cap dada amb finalitats de promoció oberta.
  • Imatges del producte : representa el conjunt d'imatges visuals que ofereixen una descripció addicional del producte i la seva visió general que mostra tots els aspectes de les seves principals funcions i mitjans d'ús.Aquesta secció es recomana incloure sis o set imatges de productes atractives, que haurien de ser plenament convincents per a cada client potencial que consideri fer una compra amb vostè Source .
December 22, 2017