Back to Question Center
0

Semalt presenta GitHub: un rastrejador web líder amb moltes característiques

1 answers:

GitHub és un dels serveis d'extracció de dades més famosos. Aquesta eina pot raspar una gran quantitat de pàgines web en un format llegible i escalable. És més conegut per la seva tecnologia d'aprenentatge automàtic i és apte per a petites i mitjanes empreses. Les característiques més distintives de GitHub es debaten a continuació:

Escalabilitat

Amb GitHub, podeu extreure tantes pàgines web com vulgueu i transformar les dades en un format escalable com ara CSV i JSON. També podeu controlar la qualitat de les dades mentre s'està raspant; GitHub evita enllaços inútils i obté dades ben estructurades ràpidament.

Errors minimitzats

A diferència d'altres serveis tradicionals raspallat de dades , GitHub esborra les dades i soluciona automàticament tots els errors menors i importants.Ens proporciona informació precisa i sense errors i supervisa la qualitat de les dades per si sola. També podeu marcar els fitxers PDF i els documents HTML amb aquesta eina.

Resilience

GitHub és més conegut per la seva interfície fàcil d'usar i el servei sempre fiable. No requereix cap manteniment i es pot utilitzar mesos després de mesos. Podeu triar entre diversos formats i deixar que GitHub raspa i exporta dades en un format desitjable. És adequat per a empreses d'inici, estudiants, professors i autònoms.

Scrapes informació de llocs web dinàmics

Amb GitHub, podeu rascar informació des dels llocs web simples i dinàmics. Aquesta eina també esborra dades dels llocs de xarxes socials, portals de viatges i llocs de comerç electrònic sense cap problema. A més, canvia els codis HTML subjacents i soluciona automàticament tots els errors secundaris.

Capacitat per administrar o crear scripts i agents

Una de les característiques més distintives de GitHub és que pot administrar i crear tant agents com scripts. Aquesta eina invoca fàcilment les accions d'ajustament massiu i pot recórrer fins a deu mil pàgines web en qüestió de minuts. Amb GitHub, la migració d'agents i subscripcions d'usuaris de dades entre sistemes es fa sense cap problema.

transforma dades no estructurades a dades estructurades i utilitzables

A diferència d'importació. io i Scrapy, GitHub transforma les dades no estructurades a dades organitzades, utilitzables i estructurades en pocs segons.Aquesta eina és especialment adequada per a programadors i no programadors. No només esborra les pàgines web sinó que també indexa el vostre lloc i us ajuda a generar més clients potencials a Internet. Les dades es poden exportar en format XLS, XML, CSV i JSON, facilitant el treball dels empresaris i empreses fins a cert punt.

Agents intel·ligents

GitHub pot crear agents en qüestió de minuts i no necessita cap programació ni habilitats de codificació. Basada en una tecnologia d'aprenentatge automàtic, aquesta eina marca automàticament els resultats i esborra múltiples URL alhora. D'altra banda, és capaç de raspar tot el lloc en qüestió de segons i és especialment útil per als mitjans de comunicació com CNN, BBC, The New York Times i The Washington Post.

Potser és hora d'avaluar les tècniques de raspat de dades i utilitzar GitHub per fer créixer el vostre negoci Source .

December 22, 2017