Back to Question Center
0

Com millorar l'estructura de l'inventari de productes d'Amazon la millor manera possible?

1 answers:

Tenint en compte que Amazon és essencialment un gran motor de cerca que tracta sobretot els productes a la venda, haureu de saber com millorar la vostra pàgina de productes d'Amazon amb l'optimització adequada per a les vostres paraules clau principals. A continuació, us mostraré com millorar la llista de productes d'Amazon a través de les seccions principals, com ara el títol del producte, els punts de bala, la descripció del producte i les imatges del producte. En definitiva, trobar-se entre els millors resultats de cerca rellevants allà. Per tant, vegem com millorar la vostra optimització d'Amazon per a les paraules clau de la millor manera possible.

Com millorar el llistat de productes d'Amazon

Abans de qualsevol altra cosa, començarem amb una comprensió bàsica de les paraules clau i el seu ús adequat en el procés general d'optimització per allà. Per tant, si voleu veure un trànsit web més gran a les vostres fitxes de producte, haureu de millorar el vostre perfil d'Amazon i les seves seccions principals, per tal de gaudir finalment de les classificacions més altes que es veuen entre els millors venedors que ja han pres la iniciativa.D'una banda, els vostres rànquings de cerca actuals funcionaran bé, igual que el rendiment real de vendes de la vostra botiga d'enviament. D'altra banda, però, podeu dominar el mercat amb algunes descripcions molt atractives optimitzades per a les vostres paraules clau principals i les frases de cerca llargues que utilitzen els compradors reals.Bé, és una espècie de paradoxa: si es classifica més amunt, es trobarà més ràpid i es vendrà més. O viceversa, quan us trobeu més ràpid, vendreu més i més alt després de tot. A continuació, esborrarà el misteri i us mostrarà com millorar la llista de productes d'Amazon a través de les seccions principals.

Creació d'un títol del producte

Cada paraula clau individual que es troba en el títol del producte es fa per si mateixa. Això vol dir que l'ús de paraules clau o frases de cerca de cua de llargada repetides vegades, tant en el títol del producte com en altres llocs de la vostra pàgina de producte, és molt recomanable evitar-lo a tota costa. Mentre es crea un títol de producte, recordeu posar-hi les vostres paraules clau principals en ordre de decreixement. D'aquesta manera, mai no s'oblida d'això, és clar, tret que vulguis tenir-lo superat amb les paraules clau i fer-te més mal que bé.

Optimització de la llista de punts de bala i descripció del producte

En primer lloc, assegureu-vos d'evitar els següents errors més comuns amb els vostres punts de bala i l'optimització de la fitxa de producte:

  • No incloeu cap informació completament precisa o, fins i tot, enganyosa amb la finalitat, per exemple, només per tenir una coincidència de cerca exacta per un nom de marca o qualsevol altra competència.
  • Eviteu crear una llista massa llarga de bales o descripcions de productes excessivament llargues, amb una gran quantitat d'informació innecessària / duplicada.
  • Mai intenta desviar els visitants a un altre lloc web (i. e. , no intenteu fer servir cap preu de tercers, el fabricant exacte o les dades de publicitat oberta per aquí) Source .
December 22, 2017