Back to Question Center
0

Quins són els principals factors que determinen la recerca de paraules clau sòlides a Amazon?

1 answers:

Suposo que una recerca de paraules clau completament d'acord amb Amazon està determinada principalment pels factors de rellevància de les paraules clau (com està de prop la sol·licitud de cerca de l'usuari), i el nivell actual de competència de classificació (el difícil serà classificar-se). Pot semblar un problema, però l'objectiu principal de la recerca de paraules clau a Amazon és trobar aquells termes de cerca potencialment guanyadors que encara no siguin massa populars i combinacions de cua llarga usades pels compradors en directe que comprin allà. Però, com fer un progrés fàcil de classificació perquè la visibilitat en línia de la fitxa de producte creixi com l'infern?

Hi ha algunes maneres de seguir:

  • Executar una investigació proactiva de paraules clau utilitzant l'opció d'emplenament automàtic d'Amazon. D'aquesta manera, no només es pot obtenir de manera instantània una gran imatge de les combinacions de paraules clau més eficaços associades a una categoria de producte o un determinat article que es pren per separat, sinó que compren quines paraules clau de la intenció de cerca són més propensos per als compradors locals a la seva cerca de productes després de mostrar-los Opcions de suggeriment automàtic per l'algoritme d'Amazon.
  • Identificació de les paraules clau més subestimades. Vull dir aquells termes de cerca amb un volum de cerca considerablement elevat, però encara relativament baixa. És per això que probablement encara hi ha una quantitat insuficient de productes relacionats a la venda que ara estan indexats per a aquesta paraula clau en particular. Com a conseqüència, els subestimats, encara que encara compleixen els termes de cerca i les combinacions de cua llarga, es poden convertir raonablement en la vostra prioritat número u per a la recerca de paraules clau a Amazon.
  • Localització de les paraules clau tendents que actualment guanyen popularitat. En general, les paraules clau tendents no són massa competitives, almenys per ara. Però els guanys més recents en el volum de cerca (per exemple, durant el darrer mes) els fan que, definitivament, valgui la pena considerar-se entre els primers objectius guanyadors de la vostra recerca de paraules clau a Amazon.

A més de paraules clau rendibles i combinacions de cerca de productes de cua llarga, la vostra pròpia qualitat de la llista de comerciants i la seva optimització són factors importants també. Vull dir que tenir un grup de paraules clau rendible és bo per a vostè. Però aconseguir comprar sense un esquema adequat d'optimització d'anuncis de productes inevitablement matarà el negoci del comerç electrònic amb el temps. Per això, haureu d'assegurar-vos que res no limiti l'exposició de la vostra fitxa a la cerca en línia. Si ho fa, us recomano fer una comprovació doble sobre els següents factors que determinen una indexació de paraules clau reeixida a Amazon:

  • La descripció del producte s'ha d'escriure en algun lloc d'unes 250 paraules per fer-ho amb una llista de cinc Punts de bala, cadascun d'ells totalment descriptius, però encara nets i concisos.
  • Les imatges del producte també són molt importants. I no només per guiar els visitants a la presa de decisions finals per comprar amb vostès, sinó també per a la cerca. El que passa és que Amazon reconeix un conjunt de continguts visuals de suport com un factor igualment fort que determina la qualitat de la fitxa de producte Source .
December 22, 2017