Back to Question Center
0

Semalt: Com esbrinar una pàgina web mitjançant Google Chrome Extension

1 answers:

Un rascador de pantalla és un script que llegeix llocs i extreu informació útil de la web. El raspat de pantalla és la solució definitiva per obtenir dades reals de llocs web i pàgines web a Microsoft Excel. Google Chrome Extension Scraper és una poderosa eina de raspat de pantalla que funciona tant en Windows com en Mac OS.

Per què Raspall d'extensió de Google Chrome?

El rascador d'extensió de Google Chrome és una eina de rascades de gran abast que funciona de manera gratuïta a Chrome Web Store. Aquesta eina raspadora està instal·lada al navegador Chrome com a complement. El complement permet als bloggers i venedors recuperar dades de pàgines web fent clic amb el botó dret sobre un element. '' Scrape Similar '' hauria de aparèixer a la pantalla si fa clic amb el botó dret en un element.

Introducció a XPaths

XPath és un llenguatge de programació utilitzat per trobar informació crucial en estructures XML. El fitxer HTML és un excel·lent exemple d'estructura XML. XPath s'utilitza comunament per seleccionar nodes orientats. En aquest context, els XPaths s'utilitzaran per determinar el text que es va extreure en una pàgina web. XPaths també ajudarà a identificar noms de partits i números de telèfon dels diputats suecs.

Utilitzant el rascador de Google Chrome per accedir als detalls de les adreces de 349 diputats suecs

Amb el Raspador de Chrome, l'extracció d'informació d'una pàgina web no només és senzilla, sinó també fantàstica. Gaudiràs del procés i de la pròpia tècnica.

El lloc web inclou tots els membres suecs i les seves adreces. Per començar, feu clic amb el botó dret a qualsevol MP i seleccioneu "Parlar semblant". "Heu de veure la pantalla següent a la pantalla.

Si feu clic amb el botó dret sobre un MP i seleccioneu "Inspeccionar un element", es crearà una llista alfabètica a sota de la graella "alpha omega" classificació de contenidors de resultats de cerca ". S'utilitzaran dos passos per a raspar aquesta pàgina web. El primer pas consistirà a seleccionar etiquetes que comprenen dades de MP amb XPath. El segon pas consisteix a seleccionar dades específiques de les dades, com ara noms de partit, noms i número de telèfon i organitzar les dades en columnes.

Pas 1

aprofundir en l'estructura HTML i mantenir intactes els elements. Indiqueu les etiquetes per identificar la quantitat d'etiquetes corresponents als elements de la vostra estructura. Identifica l'última etiqueta que forma part de les dades orientades. Executeu una prova XPath a l'estructura fent clic a "Raspallar". "

Es mostrarà una llista amb 349 files a la pantalla. 349 representen el nombre total de diputats suecs.

Pas 2

Divideix les dades presentades en columnes. Inspeccioneu el codi HTML a la pàgina web que heu estat utilitzant. En aquest cas, les peces a extreure són en aquest moment ressaltades en color groc. Inseriu el XPaths al camp de columnes creat i feu clic a "Scrape" per executar el connector.

Si teniu coneixements bàsics de XPaths, comprendre la programació no serà una tasca agitada per a vosaltres. Els passos destacats a dalt us guien sobre com es pot visualitzar la pàgina web de rascades. Si treballeu amb diverses pàgines web, heu de tenir habilitats de programació Source .

December 22, 2017