Back to Question Center
0

Semalt: quins són els millors llenguatges de programació per descobrir un lloc?

1 answers:

El raspat web, també conegut com extracció de dades i retallada web, és una tècnica d'extracció dades de diferents llocs. El programari de raspat a Internet accedeix a Internet ja sigui a través del navegador web o mitjançant el protocol Hypertext Transfer Protocol. El raspat web normalment s'implementa amb l'ajuda de robots automatitzats o rastrejadors web. Navegen per diferents pàgines web, recullen dades i extreuen segons els requisits dels usuaris. El contingut d'una pàgina web s'analitza, es reformula i es busca, mentre que les dades es copien als fulls de càlcul un cop processats de conformitat amb les instruccions.

Una pàgina web està construïda amb llenguatges de marques basats en text com ara HTML, Python i XHTML.Conté la riquesa d'informació i està dissenyat per als humans, no per web scraping robots. No obstant això, diferents eines de raspat són capaços de llegir aquestes pàgines com a éssers humans i obtenir informació útil en els formats CSV o JSON.

Python és el millor llenguatge de rascades web?

Python és bàsicament un llenguatge de programació que ofereix un "intèrpret d'ordres" per esborrar les dades en forma de text sense format. Ajuda als usuaris a extreure informació de diferents pàgines web. Python és útil quan els venedors o programadors digitals decideixen separar les dades manualment. Amb aquest idioma, podem introduir fàcilment la línia de codi i veure com s'estan rascant les dades. No obstant això, Python no és el millor llenguatge de rascades web.

Python té centenars d'opcions útils dissenyades per estalviar temps. Per exemple, és famós entre els experts acadèmics i de recerca de dades. Python ens facilita la cerca de dades útils i documents acadèmics en línia. Però pel que fa al raspat web, Python no és tan eficaç com C ++ i PHP. Python és el més conegut pel seu suport integrat i guarda dades en formats comuns com JSON i CSV.

Els millors llenguatges de programació per al raspat web:

Ara està clar que Python no és el millor llenguatge per raspar web. En canvi, molts programadors i científics de dades prefereixen C + +, Node. js i PHP sobre Python.

Node. js:

És bo per raspallar i rastrejar diferents llocs. Node. js és adequat per a llocs web dinàmics i suporta rastreig distribuït a Internet. Aquest llenguatge és útil per raspar dades des dels llocs web bàsics i avançats.

C ++:

C + + ofereix un gran rendiment i és rendible. Aquest idioma és molt millor que Python i garanteix resultats de qualitat. No obstant això, no es recomana a les empreses a causa dels seus codis complicats.

PHP:

PHP és el millor llenguatge per raspar web. A diferència de Python i C + +, PHP no crea problemes mentre planifica tasques i arrossega continguts de diferents llocs web. És com un entorn integral i gestiona la majoria dels projectes d'extracció de dades i rastreig web a Internet. Importació. io i Kimono Labs són les dues potents eines de raspat de dades basades en PHP. Tenen característiques excel·lents i poden raspar una gran quantitat de pàgines web en una hora o dues. Malauradament, Sopa bella i Scrapy (que es basen en Python) no proporcionen cap suport perquè les eines d'extracció de dades basades en PHP.

Ara està clar que tots els llenguatges de programació tenen els seus propis avantatges i desavantatges. PHP, però, és molt millor que Python i és el millor llenguatge de rascades web. Proporciona millors instal·lacions als usuaris i pot gestionar fàcilment projectes grans Source .

December 22, 2017