Back to Question Center
0

Com puc detectar les millors paraules clau guanyadores d'Amazon?

1 answers:

Establir el focus adequat i orientar-vos a les millors paraules clau potencialment rendibles d'Amazon és probablement el més important en tot el procés comercial. El que passa és que una recerca de paraules clau en profunditat és exactament el que té un impacte directe en les seves vendes. Simplement perquè tots els clients potencials només poden fer clic i fer una compra amb vostè: si el vostre producte apareix a la part superior de la cerca de compres allà. De tota manera, vol dir que haureu de passar per una recerca de paraules clau completa prenent mesures principalment sobre les següents:

Comprèn clarament l'algoritme de cerca A9 utilitzat pel sistema de classificació de productes d'Amazon

  • Saber descobrir noves oportunitats de productes i paraules clau amagades per a Amazon
  • Utilitzeu el volum de cerca mensual per determinar i classificar els termes de cerca més rellevants
  • Analitzar i continueu investigant consultes de productes de cua llarga usats pels compradors en viu que compren en línia
  • Centreu-vos més a localitzar només paraules clau úniques per a Amazon Seller Central (a. k. a.

i tornem a enfrontar - en cas que els vostres resultats satisfactoris no es trobin en alguna part de les dues primeres o tres pàgines de la llista de SERP d'Amazon, heu de tornar a escriure amb precisió aquestes orientades amb precisió Cerqueu consultes per fer-les servir al vostre objectiu principal. D'aquesta manera, aquí teniu una breu guia pas a pas per gestionar les vostres paraules clau més valuoses per a l'optimització de la llista de productes d'Amazon de la manera correcta.

Primer pas: tenir cura de les paraules clau de la llavor

No espatllar el temps i l'esforç per aprendre les característiques i avantatges del producte objectiu per a comprendre els aspectes principals del rendiment i l'ús quotidià.Pot semblar una idea genial, però és una línia realment assimilada, perquè perdre qualsevol característica o fins i tot el mínim detall pot portar a eliminar una part bastant mesurable dels vostres clients potencials.En altres paraules, poseu-vos a les sabates del comprador i seguiu de prop les millors troballes de paraules clau utilitzades pels vostres competidors de nínxols / categories.

Paso dos: llista de comprovació de forma clara i clara

Aquí és quan és hora d'escollir finalment una bona eina de recerca de paraules clau o una plataforma en línia dissenyada específicament per donar forma a llista principal de les vostres paraules clau orientades per a Amazon. D'aquesta manera, no oblideu que les consultes que suggereixen automàticament l'amazon i les combinacions de cerca superior de tendències també són útils. A més, assegureu-vos de prioritzar la vostra llista en funció del volum de cerca, el nivell de competència estimat i la intenció de compra.

Pas tercer: refina els termes de cerca de cua llargues

. Ara és el moment d'investigar la vostra llista de verificació principal per als termes de compra de cua llarga per fer-los encara més específics. Recordeu que, com més alt és el volum de cerca d'una paraula clau determinada, més difícil serà classificar. Per això, per buscar un trànsit més alt i, per tant, un percentatge de conversió potencialment més gran, heu d'ordenar aquests termes de cerca i eliminar aquells que tinguin un nivell de competència excessiu. Seguiu apostant al màxim per les paraules clau de cua llarga, i ja heu acabat Source .

December 22, 2017