Back to Question Center
0

Semalt - Guia sobre com extreure els detalls del producte d'Amazon mitjançant Python

1 answers:

Rastrejar grans conjunts de dades de llocs web com Amazon no és tan fàcil. Els llocs només us permeten accedir a 400 pàgines web per categoria. Amazon i altres grans llocs web de comerç electrònic utilitzen ASIN, una paraula clau utilitzada pels llocs web de comerç electrònic per rastrejar la quantitat de productes en una base de dades.

En aquesta publicació, aprendrà a crear un rascador de productes que posteriorment s'utilitzarà per extreure descripcions de productes i detalls de preus a Amazon. Per als principiants, Python és un llenguatge de programació orientat a objectius que fa èmfasi en la llegibilitat del script. Aquí hi ha maneres d'utilitzar el raspador del producte.

Monitorització de productes a Amazon

El raspat web s'utilitza àmpliament per extreure grans conjunts de dades dels llocs web de comerç electrònic. Amb un rascador de productes, podeu fer un seguiment de la disponibilitat d'estoc, de classificació de clients i de canvis en els preus.

Analitzant com es venen els productes a Amazon

L'extracció de dades web implica extreure dades útils de llocs. Per sobreviure a una dura competència en els mercats financers, cal rastrejar el rendiment dels seus competidors. Durant els últims anys, fer rascades de llocs dels llocs de comerç electrònic ha estat una activitat tediosa i engorrosa. Gràcies a Python, s'ha reduït la fricció d'aquests llocs.

Un rascador de productes fàcilment esborra les dades d'Amazon fent ressaltar el seu ASIN. Les dades extretes són utilitzades pels venedors financers per analitzar com es venen els productes a Amazon. Els raspadors s'utilitzen per a diverses finalitats. Aquí hi ha altres usos dels raspadors de productes.

 • Analitzant la paritat de tarifes i la transparència
 • Per què Python?

  • Analitzant les valoracions i revisions de productes d'Amazon

  Python és molt recomanable quan es tracta d'extreure i analitzar fitxers de llocs web dinàmics com Amazon. No obstant això, abans d'excavar més a fons sobre com recuperar dades dels llocs web de comerç electrònic, considerem els detalls que es poden extreure d'aquests llocs.Aquí hi ha una llista de punts pin que destaca conjunts de dades que es poden obtenir amb un rascador de productes.

 • Producte de venda
 • Producte de venda
 • Producte de venda
 • Producte de venda
 • El preu original
 • Requisits del paquet de Python

  En aquesta publicació, el tema central és utilitzar Python per descarregar i analitzar HTML. Recuperar les dades mitjançant Python és com fer clic amb el botó dret en un element. És així de senzill. Baixeu HTML de la pàgina web del producte preferit i identifiqueu tots els XPath del component orientat, com ara el preu i la descripció del producte.

  El codi Python

  Teniu el nom del codi que voleu utilitzar? Si és així, anem a començar. Simplement escriviu el nom del vostre codi al vostre símbol del sistema. Després d'obtenir el codi, modifiqueu-lo amb els vostres propis ASIN. Un fitxer de sortida JSON (dades. json) que formi part de totes les llistes de dades ASIN es crearà.

  Les polítiques i els termes governen llocs web de comerç electrònic. Quan rasteu, eviteu violar els plans del lloc web per evitar la llista negra. Els llocs web de comerç electrònic permeten als usuaris accedir a més de 400 pàgines per categoria. Amb el rascador de productes de Python, podeu controlar fàcilment els productes per a la qualificació i la rendició de comptes Source .

  December 22, 2017