Back to Question Center
0

Semalt explica quines característiques ha de tenir un bon rascador d'imatges

1 answers:

Hi va haver moments en què una imatge valia mil paraules, però ara valen les imatges uns quants centenars de gustos, tweets, polzes amunt i accions. Més que això, les fotos es raspaden, comparteixen, reutilitzen i editen per a la prosperitat del negoci. La gent generalment esborra imatges sense permís i té com a objectiu expandir la seva xarxa a tot el món. El raspat de la imatge és un dels temes més oblidats en aquests dies, però tenir aquesta habilitat sota el cinturó d'eines us oferirà diversos avantatges. És important seleccionar el tipus adequat de rascador d'imatges que pugui ajudar a millorar el vostre negoci i millorar el rendiment general d'un lloc web. Aquí hem parlat sobre algunes característiques que ha de tenir un rascador d'imatges excel·lents:

Creació d'agents de punt i feu:

Un rascador d'imatges ajuda a raspar imatges de Google i Bing. A més, pot crear fàcilment agents d'extracció i fer que la vostra experiència de navegació sigui més que meravellosa. A més, el rascador d'imatges no requereix que tingueu habilitats de programació o de codificació.

Etiquetatge de contingut visual:

Amb rascador d'imatges, podeu extreure contingut precís i orientar-vos a una gran quantitat de pàgines web fàcilment. A més, ajuda a reduir els requisits de processament aigües avall i obté imatges d'alta qualitat en qüestió de minuts.

Navegador optimitzat:

El rascador d'imatges pot extreure informació de més del 90 per cent de llocs sense habilitats de codificació. Per exemple, des de llocs dinàmics complexos basats en JavaScript i pàgines web basades en AJAX.

Comprova el comportament dels usuaris:

Els rascadors ordinaris i els extractors de dades no registren el comportament dels usuaris. Però el rascador d'imatges pot registrar un comportament de l'usuari fins a cert punt i us ajuda a navegar per les pàgines web.

Tecnologia d'aprenentatge automàtic

Només hi ha uns pocs raspadors web i eines de mineria de dades que tenen tecnologia d'aprenentatge automàtic. El rascador d'imatges posseeix aquesta tecnologia i reconeix fàcilment les seves imatges i el seu text. Redueix els costos de manteniment en més d'un 70% i obté les dades desitjades de les imatges orientades.

Accés automàtic:

El rascador d'imatges us permet accedir fàcilment al contingut web i orientar-vos a un gran nombre de llocs.A més, no necessiteu cap credencial específica per accedir al contingut protegit d'un lloc. Al seu lloc, podeu accedir i extreure un lloc web sencer, incloent-hi el text i les imatges amb el rascador d'imatges, sense necessitat d'informació de registre.

Navegació intel·ligent del lloc:

Aquesta eina pot rascar imatges i vídeos per a vostè, però també estalvia temps i realitza les tasques convenientment. En poques paraules, podeu estar segur que obtindreu imatges d'alta qualitat i obtindreu dades precises de totes les pàgines web que vulgueu.

Extracció de base de dades:

Amb rascador d'imatges, podeu rascar contingut web, contingut de la base de dades i textos d'un gran nombre de llocs. Automàticament extreure històries juntament amb les seves imatges i reescriure els seus títols per a vostè.

Conclusió:

Si teniu sort, podreu trobar imatges sense drets d'autor a Google, Bing, Yahoo o altres bases de dades en línia. La part més important és que podeu raspar les imatges que vulgueu sense comprometre la qualitat. És massa difícil trobar conjunts de dades que s'adaptin a totes les nostres necessitats. Afortunadament, el raspador d'imatges facilita el vostre treball i és l'elecció prèvia de les empreses i de les millors marques. Si respecteu les lleis de drets d'autor, obtindreu la millor imatge d'una imatge d'eines de raspat i generarà més clients potencials a la xarxa Source .

December 22, 2017