Back to Question Center
0

Semalt explica com extreure les dades necessàries dels llocs web HTML

1 answers:

Una gran quantitat d'informació presentada a la xarxa es considera "no estructurada" perquè no està organitzat correctament. Els llocs web HTML són diferents en la forma que contenen documents organitzats, i el text que es presenta en els documents està estructurat dins del codi HTML subjacent.

Hi ha tres mètodes d'extracció de dades principals dels llocs web HTML:

  • Desar el text contingut en una pàgina web al vostre ordinador;
  • Escriure el codi per a l'extracció de dades;
  • Utilitzant eines especials d'extracció;

1. Com es pot extreure HTML del lloc web sense codificar

Podeu esborrar un contingut de la pàgina web mitjançant els passos descrits a continuació:

Extracció només text

Després d'obrir una pàgina web que conté el text que desitgeu, feu clic dret i seleccioneu l'opció "Desa la pàgina com" o "Desa com". Escriviu un nom per al fitxer al camp "Nom del fitxer" i al menú desplegable "Desa com a tipus", seleccioneu "Pàgina web, només HTML. "Feu clic al botó" Desa "i espereu uns segons.

Tot el text d'aquesta pàgina s'extreu i es guarda com a fitxer HTML. Les opcions de format de pàgina originals romanen intactes, i podeu editar el contingut d'aquests editors de text com Bloc de notes.

Extreure una pàgina web sencera

Seleccioneu l'opció "Guardar com" o "Desa la pàgina com" al menú "Fitxer". A continuació, feu clic a "Pàgina web completa" del menú desplegable "Desa com a tipus". Després de fer clic a "Desa", el text i les imatges s'extreuran de la pàgina i es desaran allà on vulgueu. El text es col·loca en un fitxer HTML mentre les imatges s'emmagatzemen en una carpeta.

2. Extreure HTML d'un lloc web mitjançant codificació

Podeu treballar directament amb fitxers HTML amb eines especials. A més, podeu crear un codi per eliminar totes les etiquetes HTML i conservar el text que conté fitxers HTML amb XPath o expressió regular. Alguns dels llenguatges de programació més populars per a aquesta tasca inclouen Python, Java, JS, Go, PHP i NodeJs.

3. Ús d'eines d'extracció de dades web

Si només voleu extreure fitxers HTML d'un lloc web sense escriure una sola línia de codi o evitar la tortura del mètode de copiar i enganxar, utilitzeu eines de raspat web . De fet, hi ha moltes eines útils que poden recollir la informació necessària d'un lloc web i convertir-la en el format estructurat. Només cal provar uns quants eines de raspat , i definitivament trobaràs el que és el més adequat per a les necessitats de desballestament Source .

December 22, 2017