Back to Question Center
0

Semalt: La millor base de dades per emmagatzemar dades de rascades web

1 answers:

Postgres és una base de dades utilitzada per emmagatzemar grans conjunts de dades de mineria web i rascades. Recentment, Postgres va llançar una característica incorporada coneguda com JSONB, on "B" significa binari. Si envieu dades estructurades que es poden representar com a JSON (Notació d'objectes de JavaScript), Postgres analitza les dades i emmagatzema els conjunts de dades en format binari. Si la campanya de rascades està basada en JSON, Postgres és el millor conjunt de dades que cal tenir en compte.

Do Postgres maneja el text xinès?

Alguns webmasters han plantejat preguntes sobre si Postgres maneja textos xinesos. La resposta a aquesta pregunta és un gran sí. Quan creeu una base de dades, l'aplicació i el controlador de la base de dades són dos factors molt importants. Postgres és una base de dades de scraping web que funciona amb el suport Unicode. En el procés de generació de la vostra base de dades Postgres, considereu especificar la codificació UTF-8.

Postgres JSONB vs.Base de dades NoSQL

NOSQL és una base de dades lliure i fàcil d'utilitzar que emmagatzema dades de forma oberta. Per exemple, si extreu dades sobre mercats financers, cal tenir cura amb la forma en què s'emmagatzemen les vostres dades. Aquí és on entra el problema. La base de dades NoSQL no forma part de les comprovacions de l'estructura de dades. Si deixes de visitar aquest pas, acabes tenint dades en formats il·legibles.

Postgres, per la seva banda, permet als bloggers i venedors utilitzar l'opció d'integritat de dades. Postgres, magatzems de bases de dades de rastreig web, extreure dades en formats binaris. Aquesta base de dades admet versions HSTORE i JSON.

Rendiment de Postgres

Postgres és una base de dades d'alt rendiment que s'utilitza per emmagatzemar grans quantitats de dades extretes en diferents idiomes. Aquesta base de dades està dissenyada tant per a resultats de cerca com de filtrat. Postgres JSONB també és coneguda per gestionar alguns caràcters d'idiomes com el xinès. Altres funcionalitats de Postgres inclouen:

  • Extracció de dades amb suport de caràcter complet;
  • Execució ràpida de tasques de filtrat i cerca;
  • Emmagatzemant dades ben estructurades extretes d'etiquetes HTML;
  • Recuperant dades de llocs de raspar i emmagatzemant-los en formats llegibles;

Per què Postgres JSONB?

Una base de dades útil ha d'optimitzar els índexs i classificar les dades en múltiples conjunts de dades en temps real. No permeti que els retards i els temps d'espera afectin el vostre projecte de raspat. Postgres utilitza clústers genètics per dividir les dades en diverses bases de dades per a una fàcil recuperació.

Emmagatzemar dades no es tracta del temps de resposta i els temps d'espera. L'aspecte d'actualització ho pren tot. Utilitzeu els clústers per carregar els subtemes i desactiveu la indexació fins que hàgiu acabat d'empaquetar les vostres dades. Això ajuda els clients a carregar diversos conjunts de dades alhora.

La indexació d'un element comú mai ha estat tan fàcil. Amb la base de dades de raspat web de Postgres, podeu indexar ràpidament una cosa comuna classificant el tema en una altra fila i enllaçant el registre usant una clau externa sencera. Indiqueu el número sencer de la clau externa per obtenir els resultats.

Es barreja els dos documents i les estructures de taula tradicionals quan s'emmagatzemen grans conjunts de dades? No cal preocupar-se per això. Deixeu que Postgres JSON B faci el treball per vosaltres. Amb la base de dades de raspat de web de Postgres, no cal tornar a analitzar Source .

December 22, 2017