Back to Question Center
0

Pot mostrar-me com aconseguir enllaços d'entrada sense fer mal al meu rànquing?

1 answers:

Abans de mostrar-vos com aconseguir enllaços d'enllaços de la millor manera i sense guanyar-vos una pena de classificació severa, aprofundim en l'assumpte. No cal dir que se suposa que ha de construir enllaços de qualitat per a bombament de més trànsit de cerca al vostre lloc web o bloc. I potser és la tasca més aparent però encara molt àmplia i aclaparadora de "guanyar" aquells merescuts enllaços d'entrada amb el vostre contingut. Per tant, sempre s'hauria de crear un gran contingut per atraure més enllaços de forma natural, i. e. , la manera més segura possible. Però queda la pregunta: com obtenir enllaços d'entrada amb els vostres escrits de pàgines perfectament atractius, atès que per atraure un públic permanent i agrupar-lo al vostre lloc web o bloc, ja haureu de tenir un bon perfil d'enllaç, simplement per atraure més fidels els visitants i deixant-los enllaçar?

El contingut és el rei: una vegada i una altra

Significa que has d'actuar de manera proactiva i començar a treballar en el contingut de la pàgina únic i rellevant ara mateix.Però voleu saber com obtenir enllaços d'entrada de manera segura per no preocupar-vos pels impactes potencialment nocius que afecten el vostre lloc web o bloc, oi? Avancem: evitar les penes relacionades amb l'esforç de construcció de vincle comú no es tracta de la vostra sort: es tracta de guanyar enllaços d'entrada d'alta qualitat només de manera natural i orgànica.Significa que tenir un vincle de retrocés realment natural amb un text d'ancoratge ben fet en una font de confiança i autoritària de tercers rellevant per al vostre sector o la vostra indústria comercial, mai no serà penalizada. I no cal dir que s'hagi d'evitar qualsevol esquema pagat, d'intercanvi o de gran volum de construcció d'enllaços a menys que vulgueu elevar una bandera vermella amb Google i guanyar-vos una multa de classificació ràpida i sovint irreversible.

Així és com obtenir enllaços d'entrada d'alta qualitat per gaudir d'un trànsit web potenciat instantàniament: la qualitat no només és important per a sentir-se segur, sinó per servir-vos bé de moure tot el vostre projecte cap als seus objectius globals en SEO a escala. Així que, a continuació, us mostraré dos enfocaments principals que poden ajudar-vos a fer un contingut sonor, és clar, principalment per a la creació d'enllaços.

Teniu un contingut finit de la pàgina que pagueu en efectiu

Comprometeu la tasca amb autònoms experimentats: intenteu trobar els principals escriptors professionals dins del vostre nínxol general. No és un pensament boig; després de tot, val la pena pagar tot el que hi ha al seu lloc i especialment adaptat a les vostres necessitats. Almenys des del principi, fins que guanyi l'impuls i podrà manejar alguns trossos de contingut de so sense cap assistència de tercers. Suggeriment: no feu fugir amb una projecció excessiva, és millor actuar modestament i començar una conversa de correu electrònic amable, introduir-vos, el vostre projecte en línia i, per descomptat, disposar-vos de temps suficient per avaluar tots els escriptors de contingut prometedors abans de contractar.

Convertiu-vos en altruista: desactiveu el vostre millor coneixement de pagament amb el temps

. Més comunament, quan es tracta d'obtenir enllaços d'entrada amb el vostre propi treball, la majoria de nosaltres pot Creieu erròniament que el blogging de convidats és probablement l'única solució que es pugui aplicar. Però aquesta no és tota la història, et puc assegurar. Aquí teniu una breu llista de punts de referència per a la vostra futura referència:

  • Intenta escriure algunes publicacions de convidats estàndard per tenir el vincle de retorn meritori de la secció de bio. Estaria bé per iniciar un kickass, però aquesta ruta no és tan eficaç per establir una connexió molt poderosa.
  • Considereu invertir el vostre temps i esforç a l'hora de crear els següents tipus de contingut més destacats per compartir i enllaçar-hi, com ara guies pràctiques, estudis de cas personal, infografies atractives, fulls de càlcul útils, etc.Nota: proveu de reformar una part del vostre contingut existent: no hi ha necessitat de reinventar la roda, oi?
  • Treballeu constantment per iniciar una sòlida presència en línia a les xarxes socials, no només per promocionar el vostre contingut vinculable i compartible, sinó per millorar el vostre nom de marca o autoritat empresarial al mateix temps.
  • Per als enllaços d'entrada més valuosos però difícilment accessibles de llocs educatius o governamentals amb l'alt PageRank i el pes de l'enllaç, considereu crear una beca, executar un concurs, o fins i tot obsequis atrevits: oferiu-los un encanteri d'articles especialment adaptats exactament el que volen sentir. Recordeu que els enllaços de retrocessió més valuosos i de seguretat són no només diners després de tot Source .
December 22, 2017