Back to Question Center
0

Llista de complementaris de rascador de Chrome per a rastreig web proporcionats per Semalt Expert

1 answers:

Obtenció de dades de llocs web o pàgines web a fulls de càlcul i valors separats per comes (CSV) s'ha fet més fàcil. L'extracció de dades web, comunament coneguda com rascades web , és un procés d'extracció de grans quantitats de dades de llocs.

Com utilitzar Chrome Web Scraper

Si no teniu cap coneixement de programació, el programari de raspat web està desenvolupat per a vostè. Recentment, es va introduir una altra tècnica de raspat web molt fàcil d'utilitzar. Si utilitzeu les extensions de navegador de Google Chrome que surten gratuïtament a la botiga web de Google, ara podeu executar el raspat web. A continuació es mostra una llista d'extensions de Chrome que cal tenir en compte.

Scraper de pantalla

Un raspador de pantalla és un dels plugins de Chrome més excepcionals que s'utilitza habitualment per raspallar-se a la pantalla. Per als principiants, el raspat de pantalla és la tècnica d'extreure i extreure informació de pàgines web i llocs web. Si no teniu cap experiència en codificació, consideri el raspat de la pantalla a mesura que el procés està automatitzat.

Les dades extretes de llocs que utilitzen el complement de Screen Scraper Chrome es poden baixar com a fitxer JSON o CSV. Aquest connector admet el patró de selectors d'elements XPath i elements. Screen Scraper és una extensió fàcil i gratuïta disponible a la botiga web de Chrome.

Web scraper

Web Scraper és una extensió de Google Chrome que extreu dades de llocs que utilitzen un mapa del lloc.Les dades obtingudes dels llocs web que utilitzen aquesta extensió s'emmagatzemen en un fitxer CSV o CouchDB. Amb la pàgina de paginació, podeu utilitzar de forma eficient el rascador web per raspar diversos llocs o pàgines. En la majoria dels casos, aquesta extensió del navegador Chrome s'utilitza per extreure informació, com ara enllaços, text i taules.

Imacro Web Scraper

iMacro és un connector del navegador Chrome utilitzat per a proves web i extracció de dades. L'iMacro treballa registrant les accions de l'usuari final durant les visites. Aquesta extensió del navegador Chrome registra tasques en llocs web que es faran servir per a futures referències. Si el vostre projecte actual està en proves de rendiment o en proves de regressió de llocs web, aquest és el complement per fer un tir.

Com utilitzar Chrome Web Scraper

Amb iMacro, podeu descarregar fitxers fàcilment i recordar els fitxers de sessió de la vostra contrasenya. L'extensió d'IMacro està disponible de manera gratuïta a la botiga web per a Firefox, Internet Explorer i el navegador Chrome.

Data Miner

Avui en dia, trobar informació ben documentada a llocs web no és tan fàcil. Aquí és on entra el programari de raspallat. Data Miner és una extensió del navegador Chrome que s'utilitza per extreure informació útil de llocs web. Amb aquest connector del navegador, podeu obtenir dades dels llocs i exportar les dades a fulls de càlcul de Google o fulls d'Excel.

L'extensió Data Miner també s'utilitza per rascar taules HTML i exportar la informació a Microsoft Excel o CSV. Si sou un expert en utilitzar selectors XPath, aquest és el complement del vostre navegador.

En els últims anys, l'extracció de dades de llocs web dinàmics desenvolupats mitjançant tecnologies com AJAX i JavaScript no era tan fàcil. Amb el canvi de tecnologia, el raspat d'informació útil d'aquests llocs només és a un clic. Utilitzeu les extensions de navegador Chrome destacades per obtenir dades reals i exportar-les a fitxers i fulls de càlcul de CSV Source .

December 22, 2017