Back to Question Center
0

Com es poden crear nombrosos enllaços d'entrada alhora?

1 answers:

Actualment, tothom sap que els enllaços d'entrada no es creen per igual. L'edifici de vincles va ser una senzilla tècnica d'optimització de motors de cerca abans que Google estableixi la seva actualització de Penguin. Avui en dia, si escriu molts articles i els envia a diversos llocs de publicació d'articles, no us donarà cap resultat ni provocarà sancions de motors de cerca. I, recordeu, ningú sap el que farà Google després. Cada vegada que proveu l'algoritme de cerca del joc, heu d'estar preparat per obtenir sancions.

No obstant això, no és un motiu per deixar de fer res per obtenir l'enllaç. En lloc d'això, heu d'aprendre a generar enllaços d'entrada d'alta qualitat de la manera correcta.

No creguis que ningú que afirmi que aquesta construcció d'enllaços ha mort. Els enllaços d'entrada continuen sent el principal factor de classificació. Tanmateix, només els enllaços orgànics i igualment obtinguts poden aportar un resultat.

Aquesta publicació està dissenyada per compartir alguns suggeriments útils sobre com crear enllaços d'una manera escalable.

Com crear una base de construcció d'enllaços saludables?

Imaginem que creeu una peça de contingut nova i vulgueu promocionar-la a la pàgina de resultats de cerca de Google. Com que sabeu que els resultats de PR elevats millorats provenen dels enllaços de llocs de qualitat, no tindria sentit generar enllaços entrants el més ràpidament possible? No és raonable construir molts enllaços entrants a la nova peça de contingut en un període curt. Aquestes activitats semblen sospitoses per a Google. La millor solució és ajudar Google a trobar i indexar el vostre contingut. Prendrà un temps però tindrà més valor per al vostre lloc. Una vegada que el vostre contingut estigui indexat, podeu obtenir un suc d'enllaç orgànic i millorar el vostre rànquing.

Com ajudar Google a trobar i indexar el vostre contingut?

Per accelerar un procés d'indexació de contingut, podeu utilitzar l'eina Alexa. Els rastrejadors web analitzen aquest lloc tot el temps. Quan introduïu l'URL del vostre domini a l'eina Alexa, s'afegirà automàticament la vostra pàgina nova i optimitzada a la base de dades. Quan els rastrejadors de cerca torneu a analitzar el vostre lloc, Google també analitzarà la vostra peça de contingut original.

Una altra manera eficient d'atraure Google bots al vostre contingut és crear infografies orientades a dades. Podria funcionar per a vostè, ja que els mitjans de comunicació socials ajuden amb una indexació i visibilitat més ràpida. Per això, si el vostre nou contingut es va fer popular a les plataformes de les xarxes socials, dóna un senyal a Google que els usuaris troben la qualitat del vostre contingut i els enllaços que valen la pena.Això significa que en el moment de començar a generar enllaços externs al voltant d'aquesta peça de contingut de qualitat, qualsevol enllaç del lloc web es converteix en orgànic.

No obstant això, heu d'assegurar-vos que compartiu contingut rellevant i útil per als lectors, ja que cada article, publicació o enllaç nou hauria de proporcionar un valor addicional als vostres clients potencials.

Com a regla general, l'edifici tradicional d'enllaços obsolet no es preocupa per l'usuari final. Tanmateix, per obtenir un suc de vincle de qualitat i tenir un aspecte natural als ulls dels motors de cerca, heu de centrar-vos en el que vulgueu el vostre públic objectiu. Els vostres lectors no haurien de lamentar que segueixin un enllaç suggerit Source .

December 22, 2017