Back to Question Center
0

Com es fan enllaços d'entrada a través d'actius vinculats rellevants?

1 answers:

Aquesta és la discussió del tema adequada, principalment perquè aconseguir un progrés durador amb el vostre perfil de backlinks mai no es pot aconseguir només mitjançant la creació d'actius vinculats, fins i tot de la més alta qualitat. Per descomptat, és molt important saber com fer que la creació d'enllaços d'entrada sigui compatible amb bons recursos enllaçables. Què fa un bon actiu vinculable? En general, un bon recurs enllaçable significa un contingut de pàgina parcialment reformat que us serviria per generar més accions, seguiment, subscripcions, agrada, etc. d'acord amb la recepció d'un procés autogestionat de construcció d'enllaços naturals. Però el que passa és que tots els béns enllaçables necessiten una promoció i aquesta idea molt simple encara és molt sovint subestimada per màrqueting digital i SEO. Sí, saben com fer que la compatibilitat dels usuaris per als enllaços d'entrada que he d'admetre, per exemple, amb mitjans avançats de visualització atractiva i distribució de contingut intel·ligent.Però afrontem-ho: la resta de treballs de promoció i màrqueting en línia són massa oblidats, fins i tot per comerciants de pàgines web i propietaris de negocis en línia.Per aquest motiu, a continuació, vaig a esbrinar tots els enfocaments més efectius per saber com fer més enllaços d'entrada amb el màrqueting de contingut.

Abans de res, això és el que hem de donar per fet: el màrqueting de contingut no té res a veure amb donar un impuls per vincular l'adquisició, almenys directament. Vull dir que la vostra estratègia de contingut a escala no es pot utilitzar per servir com a "imant d'enllaç". "Però el que es pot fer aquí és alinear una part del vostre esforç general, precisament per encoratjar l'adquisició constant d'enllaços al vostre propi lloc web o bloc comercial amb un component comercial. A continuació, apareix una breu llista de punts de bala per ajudar-vos amb això.

  • Anàlisi d'oportunitats - és el primer que cal tenir en compte per a la vostra campanya de compromís i adquisició d'enllaços. Tot el que necessites per iniciar un kickass real és un nom reconegut dins del nínxol adequat o la indústria comercial: el lloc que crea oportunitats per a la construcció de vincle de qualitat.

  • Aprofitant oportunitat: el següent important a considerar per als vostres actius vinculables. Per descomptat, hi pot haver moltes maneres i formes diferents d'influència, principalment depenent de la feroç competència del mercat, el tipus de diversitat del mercat, la forma d'escalar els esforços per assolir els objectius, així com aconseguir oportunitats alineades amb la vostra assignació pressupostària. termes de promoció en línia, així com esquema creatiu i intel·ligent de distribució de continguts.
  • Anàlisi competitiva per treure el màxim partit de les estratègies d'adquisició de vincle ja utilitzades pels rivals del mercat, en línia amb més possibilitats d'evitar esculls greus que ja atrapen als teus oponents desafortunats.
  • Participació de la comunitat per obtenir una exposició en línia més àmplia per a accions, mencions, enllaços i generació de clients.
  • Sol·licitant la construcció d'enllaços trencats i l'ús intel·ligent d'imatges privades.
  • Evolucions d'associacions empresarials, aprofundiment de la integració transversal i consultoria recíproca sobre iniciatives futures per a una major implicació de la comunitat i l'adquisició de vincles Source .
December 22, 2017