Back to Question Center
0

Rascador de contingut web: és la millor manera d'obtenir dades de la web? - Semalt dóna la resposta

1 answers:

Obtenció de dades des de la web no sempre és una tasca fàcil. Probablement hàgiu provat tot per trobar un lloc que contingui les dades que voleu, però no ha pogut baixar ni copiar ni enganxar el contingut. No obstant això, no us rendeixis! Hi ha algunes maneres avançades d'obtenir les dades en un format adequat per a una manipulació addicional:

  • Podeu obtenir dades d'API basades en web (interfícies de programació d'aplicacions). Moltes aplicacions web com Facebook i Twitter proporcionen interfícies que permeten un fàcil accés a les seves dades. És bastant fàcil obtenir dades comercials i fins i tot de govern amb aquestes interfícies.
  • També podeu extreure dades de fitxers PDF. No obstant això, pot ser que no sigui fàcil ja que PDF és un format adequat per a impressores. Hi ha possibilitats de perdre l'estructura de les dades necessàries quan es descarrega des d'un PDF.
  • Hi ha una forma avançada d'extreure dades web: extreure dades mitjançant un rascador de contingut web .

Per què utilitzar un rascador de contingut web?

Tenint en compte la naturalesa canviant del contingut disponible en línia, així com la complexitat de les plataformes basades en web, hi ha moltes raons importants per les quals hauríeu de considerar l'ús d'un rascador del lloc web per obtenir la informació que necessiteu. Aquí hi ha una breu descripció general d'aquestes raons:

  • Desballestament d'un lloc sense enganxament

La limitació de la tarifa és un aspecte que cal tenir en compte a l'hora d'escollir un mètode per obtenir dades de la xarxa. A la pràctica, significa establir un límit en el nombre de vegades que un visitant pot accedir a un lloc sense considerar-se com un DDoS (denegació de servei distribuïda. ) atac. Si voleu treure el màxim profit de l'experiència d'extracció de dades, utilitzeu un rascador de contingut web adequat . La majoria dels llocs no defensen el contingut dels raspadors perquè pugui obtenir la informació necessària sense cap problema.

  • Mantingueu-vos anònim mentre es raspalla

Si voleu obtenir dades d'un lloc web de manera privada, el raspat web és la millor manera de fer-ho. Un rascador de contingut web us permet fer peticions HTTP senzilles sense registrar-vos. A part de les vostres galetes i la vostra adreça IP, no hi ha res que us pugui portar a un administrador del lloc.

  • El rascatge web us obté dades que estan disponibles

El rascatge web no és una ciència de coets. No cal contactar amb ningú de l'organització ni esperar un lloc per obrir una API. Només cal esbrinar alguns patrons d'accés bàsics i el rascador del contingut web farà la resta del treball.

Podeu utilitzar rascadors web per obtenir gairebé tot tipus de dades de pràcticament qualsevol lloc. És, per tant, la millor manera d'obtenir dades de la web en comparació amb altres tècniques d'extracció de dades. La propera vegada que vulgueu obtenir dades de la web, utilitzeu un rascador de contingut web i el vostre treball serà molt més fàcil i interessant que mai Source .

December 22, 2017